Ο Jason Momoa μπαίνει στο Fast and Furious!

Roxx |

Jason Momoa: Μετά την οριστική άρνηση του Dwayn Johnson να επιστρέψει στον κόσμο του Fast and Furious, ο Vin Diesel δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, ένα αντίστοιχα μεγάλο όνομα μπαίνει στο franchise για το μεγάλο φινάλε.

O Jason Momoa συμφώνησε και θα πρωταγωνιστήσει στο F10 με την πρώτη ταινία να αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2023.Ο Momoa που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Game of Thrones, αυτή την εποχή ετοιμάζει τη δεύτερη ταινία του Aquaman και είναι φυσικά ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο χώρο των ταινιών δράσης του Hollywood.

Το κάλεσμα του Vin Diesel στον Rock

Στις αρχές Νοεμβρίου ο Vin Diesel είχε προχωρήσει σε μία ομολογουμένως παράξενη κίνηση. Μέσω instagram είχε κάνει δημόσια έκκληση στο Dwayne Johnson  να επιστρέψει στο Fast & Furious για το φινάλε του franchise.

«Μικρέ αδελφέ μου Dwayne, η ώρα έφτασε. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε με το Fast10 (σ.σ. η ταινία θα χωριστεί σε δύο μέρη). Όπως ξέρεις τα παιδιά μου σε αποκαλούν θείο Dwayne και δεν υπάρχουν γιορτές που δεν θα ανταλλάξετε ευχές. Αλλά η ώρα ήρθε. Η κληρονομία μας περιμένει» είχε γράψει αρχικά ο Vin Diesel και στη συνέχεια έβαλε στην κουβέντα και τον μακαρίτη τον Paul Walker (τον αποκαλεί Pablo).

«Σου είπα πριν από χρόνια ότι θα εκπληρώσω την υπόσχεση μου στον Pablo. Ορκίστηκα ότι θα κάνουμε το καλύτερο φινάλε. Το λέω αυτό με αγάπη, αλλά πρέπει να εμφανιστείς. Μην αφήσεις το franchise ξεκρέμαστο, έχεις ένα σημαντικό ρόλο να παίξεις. Κανένας άλλος δεν μπορεί να υποδυθεί τον Hobbs. Ελπίζω ότι θα εκπληρώσεις τις προσδοκίες και εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου» τόνιζε χαρακτηριστικά.

H απάντηση του Dwayn Johnson

Σχεδόν δύο μήνες μετά, ήρθε η απάντηση από τον Johnson και ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» που μάλιστα άφηνε και αιχμές για τους χειρισμούς του Vin Diesel και τα όσα έγραψε στο Instagram.

«Είχα πει στον Vin Diesel ξεκάθαρα αλλά με εγκάρδιο τρόπο ότι δεν θα επιστρέψω. Πάντα θα υποστηρίζω το καστ κα την προσπάθεια τους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Το πρόσφατο ποστάρισμα του ήταν μία ξεκάθαρη προσπάθεια χειρισμού. Δεν μου άρεσε που ανέφερε τα παιδιά του και τον θάνατο του Paul Walker. Ας τους αφήσουμε απ’ έξω. Μιλήσαμε πριν από μήνες και ήταν ξεκάθαρη η συννενόηση μας» ανέφερε σε συνέντευξη του στο CNN.

Πριν από μερικούς μήνες ο Vin Diesel σε συνέντευξη είχε δηλώσει ότι χρησιμοποίησε τη μέθοδο της σκληρής αγάπης στον Johnson στα γυρίσματα για να το κάνει να ερμηνεύσει τον ρόλο όπως θα έπρεπε.

Ο Dwayne απάντησε λίγο αργότερα λέγοντας ότι γέλασε πολύ όταν διάβασε αυτή τη δήλωση και ήταν ξεκάθαρος ότι δεν λάβει μέρος στις υπόλοιπες ταινίες.

Ο Dwayne Johnson μπήκε στο franchise το 2011 και συμμετείχε συνολικά σε τέσσερις ταινίες, ενώ στη συνέχει μαζί με τον Jason Statham πρωταγωνίστησαν στο spin-off, Hobbs & Shaw, που έκανε εισπράξεις κοντά στα 800 εκατομμύρια δολάρια.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ