Fast and Furious: Έρχεται το τέλος με δύο ακόμα ταινίες!
Movies

Fast and Furious: Έρχεται το τέλος με δύο ακόμα ταινίες!

Αν κάποιος έλεγε πίσω στο 2001 όταν έκανε πρεμιέρα το πρώτο Fast and Furious, ότι σχεδόν είκοσι χρόνια μετά θα μιλάμε για ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise όλων των εποχών, σίγουρα θα τον περνάγαμε για τρελό.

Και όμως με την ένατη ταινία να έρχεται τον Μάιο που μας έρχεται η παρέα του Vin Diesel παραμένει στην επικαιρότητα, όμως αυτή τη φορά το τέλος είναι κοντά.

Όπως αποκαλύπτει το Deadline η απόφαση είναι η σειρά να ολοκληρωθεί με δύο ακόμα ταινίες που αναμένεται να αποτελέσουν μία ενιαία ιστορία τύπου Avengers και τον Justin Lin να επιστρέφει στη σκηνοθεσία.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, είναι το αν στη δέκατη και ενδέκατη ταινία, θα επιστρέψουν οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ, που πρωταγωνίστησαν στο δικό τους spin off (Hobbs & Shaw) και δεν θα τους δούμε στο F9.

Οι οκτώ ταινίες του Fast and Furious έχουν ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 5.7 δισ. δολάρια ποσό που τις κάνει το πιο επιτυχημένο franchise της Universal πάνω και από το Jurassic Park, ενώ μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία του μετά τον τραγικό θάνατο του πρωταγωνιστή Πολ Γουόκερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ