Ο Dr Evil επιστρέφει σε διαφήμιση για το Super Bowl
Movies

Ο Dr Evil επιστρέφει σε διαφήμιση για το Super Bowl

20 χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Austin Powers, το Goldmber, o Mike Myers επιστρέφει στο ρόλο του Dr Evil για τις ανάγκες διαφήμισης που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Και δεν είναι μόνος του αφού μαζί του είναι η… παλιοπαρέα που τον βοηθούσε να κατακτήσει τον κόσμο. Οι Rob Lowe, Seth Green και Mindy Sterling.

Η διαφήμιση της General Motors βρίσκει την τετράδα να έχει καταλάβει τα γραφεία της εταιρείας, με τον Dr Evil να καταστρώνει σχέδια, αλλά οι υπόλοιποι του λένε, ότι πλέον δεν είναι αυτός ο νούμερο ένα κίνδυνος για την ανθρωπότητα, αφού την πρωτιά έχει πάρει η κλιματική αλλαγή. Έτσι, μάλλον θα πρέπει πρώτα να σώσουν τον κόσμο, αν θέλουν στη συνέχεια να τον κατακτήσουν.  Ο κινηματογραφικός του γιος (Seth Green), παραμένει στόχος bullying από τον πατέρα του, όμως πλέον έχει και αυτός γιο που ο Doctor Evil θέλει να ονομάσει Baby Me. Ο Verne Jay Troyer, o ηθοποιός που υποδυόταν τον Mini Me στην τριλογία του Austin Powers, έφυγε από τη ζωή το 2018.

Ένα σποτ των 30 δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια του Super Bowl μπορεί να αγγίξει σε κόστος τα επτά εκατομμύρια δολάρια, ενώ η version που δόθηκε στη δημοσιότητα από την General Motors είναι των 90 δευτερολέπτων. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία βασίζει το σποτάκι της σε ταινία, αφού πέρυσι είχαμε δει κάτι αντίστοιχο με τον Ψαλιδοχέρη.

https://youtu.be/uEuEBT0TWQE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ