Έρχεται νέα ταινία Karate Kid με Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν
Movies

Έρχεται νέα ταινία Karate Kid με Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν

H πρεμιέρα του νέου Karate Kid αναμένεται να γίνει τα Χριστούγεννα του 2024 στους κινηματογράφους.

Το τέλος του Cobra Kai με την 6η σεζόν στο Netflix δεν θα αποτελέσει φινάλε για το Karate Kid γενικότερα, αφού η Sony που έχει τα δικαιώματα αποφάσισε να φτιάξει μία νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν.

Ο πρώτος φυσικά θα υποδυθεί τον Ντάνι Λαρούσο, όπως στις τρεις πρώτες ταινίες και το Cobra Kai, ενώ ο Τζάκι Τσαν επιστρέφει στο ρόλο του Mr. Han, από το remake που είχε κυκλοφορήσει το 2010 στους κινηματογράφους. Πως μπλέκονται τώρα το ορίτζιναλ με το remake μη μας ρωτάτε, θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.

Η αναζήτηση για τον πιτσιρικά που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ήδη ξεκινήσει, όπως μας λένε και στο βίντεο που ακολουθεί τα δύο κεντρικά πρόσωπα της ταινίας. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη με στόχο η πρεμιέρα να γίνει τα επόμενα Χριστούγεννα.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jonathan Entwistle (The End of the F***ing World) σε σενάριο του Rob Lieber (Goosebumps 2: Haunted Halloween).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.