Έρχεται και στην Ελλάδα η ταινία με τις... διαβολικές εισπράξεις
Movies

Έρχεται και στην Ελλάδα η ταινία με τις… διαβολικές εισπράξεις

Το… σούσουρο που έκανε το Late Night With the Devil στην Αμερική, οδήγησε σε κινητικότητα και στην εγχώρια διανομή, αφού όπως έγινε γνωστό η ταινία θα έρθει τελικά στις ελληνικές αίθουσες και μάλιστα πολύ σύντομα. Η πρεμιέρα ορίστηκε για τις 11 Απριλίου.

Το Late Night With the Devil με το σχεδόν απόλυτο σκορ στο Rotten Tomatoes (97%), εκτός από τις καλές κριτικές, δημιούργησε και ακόμα μία συγκυριακή αυτή τη φορά κουβέντα, αφού την δεύτερη μέρα προβολής του στην Αμερική έφερε στα ταμεία το… διαβολικό νούμερο των 666.666 ευρώ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο David Dastmalchian (Dune, The Suicide Squad), που υποδύεται τον παρουσιαστή, ενός νυχτερινού τοκ-σόου, σε μία απελπισμένη προσπάθεια να ανεβάσει τα νούμερα της θεαματικότητας. Τη βραδιά του Halloween, έχει για καλεσμένη τη ψυχολόγο και συγγραφέα ενός βιβλίου για ένα κορίτσι που ήταν η μοναδική επιζών, από μία μαζική αυτοκτονία μελών σατανικής αίρεσης.

Το κορίτσι που είναι ασθενής της ψυχολόγου, για μία τριετία, υποστηρίζει ότι έχει κυριευτεί από έναν δαίμονα και ο παρουσιαστής, επιμένει παρά τις αντιρρήσεις της ψυχολόγου, να φέρει το κορίτσι τον δαίμονα στο προσκήνιο. Και όπως μπορείτε πολύ καλά να φανταστείτε, από εκεί και πέρα κυριαρχεί το χάος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.