Η επόμενη ταινία του Spider-Man βρήκε σκηνοθέτη και οι εξελίξεις τρέχουν
Movies

Η επόμενη ταινία του Spider-Man βρήκε σκηνοθέτη και οι εξελίξεις τρέχουν

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη τεράστια επιτυχία του No Way Home, έχουμε πλέον την πιο σοβαρή εξέλιξη στη δημιουργία της τέταρτης ταινίας του Spider-Man. Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης θα είναι ο Destin Daniel Cretton (Shang-Chi).

Παίρνει τη σκυτάλη από τον John Watts που σκηνοθέτησε και τις τρεις προηγούμενες ταινίες με τον Tom Holland, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν βέβαιο ότι θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία των Avengers. Μέχρι που είχαμε όλες τις εξελίξεις με τον Jonathan Majors και τελικά την επιστροφή των Αδελφών Ρούσο στο MCU.

Στο σενάριο παραμένουν οι βετεράνοι του franchise, Chris McKenna και Erik Sommers, ενώ φυσικά στην παραγωγή είναι οι Kevin Feige και Amy Pascal. To ρεπορτάζ αναφέρει ότι από εδώ και πέρα οι προετοιμασίες θα αρχίσουν να τρέχουν με στόχο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Δεν είναι σαφές ακόμα ποια θα είναι η ιστορία, καθώς το No Way Home τελείωσε με τον κόσμο να ξεχνά ότι ο Peter Parker ήταν στην πραγματικότητα ο Spider-Man. Αυτή η συλλογική διαγραφή μνήμης περιελάμβανε τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της MJ (Zendaya), η οποία δεν ξέρει πλέον καν ποιος είναι ο Peter.

Τον Ιούνιο του 2023, ο Holland είπε στο Hollywood Reporter ότι αυτός και οι παραγωγοί είχαν πρόσφατα πραγματοποιήσει μια σειρά συναντήσεων για μια πιθανή τέταρτη ταινία. «Οι πρώτες συναντήσεις ήταν στο στυλ, Γιατί να το ξανακάνουμε αυτό, και νομίζω ότι βρήκαμε τον λόγο», είχε πει ο Holland.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, η νέα ταινία του Spider-Man αναμένεται σίγουρα μέσα στο 2026.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: