Διέρρευσε νωρίς, προβλήθηκε στους κινηματογράφους και τώρα είναι επιτέλους online για να το δουν όλοι. Το πρώτο teaser για το Doomsday των Avengers αποτελεί την ανακοίνωση για την επιστροφή του Chris Evans στο ρόλο του Steve Rogers.
Τον βλέπουμε να επιστρέφει σπίτι και να κρατάει ένα μωρό. Προφανώς δικό του. Και να βάζει τη στολή του Captain America στο συρτάρι, αλλά φανταζόμαστε ότι θα τη χρειαστεί σύντομα.
Το επόμενο teaser που θα προβληθεί, θα είναι λογικά αυτό του Thor και το αναμένεουμε τις επόμενες ημέρς, ενώ συνολικά θα είναι τέσσερα, με ένα για το Dr Doom του Robert Downy Junior και ένα γενικό.
Η ταινία κάνει πρεμιέρα σε έναν χρόνο από τώρα, τον Δεκέμβριο του 2026.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα παίξουν με τον Nick Cave στο Release Athens
Ο Sivert Høyem τον Σεπτέμβριο στον Λυκαβηττό
Οπαδός των Orlando Magic κατηγορεί τα σατανικά vibes των Ghost για την ήττα της ομάδας του
Ο ράπερ Travis Scott στο νέο teaser για την Οδύσσεια του Νόλαν
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.










