Επίσημο: Ο Spider-Man θα επιστρέψει με νέα ταινία δύο μήνες μετά τους Avengers
Movies

Επίσημο: Ο Spider-Man θα επιστρέψει με νέα ταινία δύο μήνες μετά τους Avengers

Η Sony έβαλε και επίσημα στο πρόγραμμα της νέα ταινία του Spider-Man, βάζοντας έτσι τέλος σε μία φημολογία που κράτησε πολύ καιρό. Η τέταρτη ταινία της σειράς με πρωταγωνιστή τον Tom Holland θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Ιουλίου του 2026, δύο μήνες μετά το Doomsday των Avengers.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Destin Daniel Cretton (Shang-Chi), που είχε αναλάβει την ταινία των Avengers, όταν αυτή ακόμα είχε τον τίτλο The Kang Dynasty, αλλά αποχώρησε από το πρότζεκτ το 2023, όταν άρχισε η αλλαγή στον σχεδιασμό.

To αν ο Tom Holland θα κάνει την εμφάνιση του και στην ταινία των Avengers είναι κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Η πιο πρόσφατη ταινία του Spider-Man ήταν το No Way Home, που έφτασε τα σχεδόν δύο δισεκατομμύρια σε εισπράξεις, με τους  Andrew Garfield και Tobey Maguire να επιστρέφουν στους ρόλους τους.

«Ένα από θέματα που υπάρχουν με τη Marvel, είναι ότι η ταινία μας είναι ένα μικρό γρανάζι σε μια μεγάλη μηχανή», είπε ο Holland  σε πρόσφατη συνέντευξη του για την ανάπτυξη του «Spider-Man 4».

«Αυτή η μηχανή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χωρέσετε σε αυτό το χρονοδιάγραμμα την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσουμε στην ευρύτερη εικόνα. Αυτή είναι μια από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Ο χρόνος μέσα στον οποίο χρειαζόμαστε να το κάνουμε αυτό είναι πιεστικός αλλά σίγουρα επιτεύξιμος με τους ανθρώπους που εργαζόμαστε πάνω σε αυτό τώρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.