Έναν ολόκληρο χρόνο θα καθυστερήσει η νέα ταινία του Batman
Movies

Έναν ολόκληρο χρόνο θα καθυστερήσει η νέα ταινία του Batman

Τον Οκτώβριο του 2026 θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη ταινία του Batman με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έναν ολόκληρο χρόνο, μετά την αρχική της ημερομηνία, που ήταν το Οκτώβριο του 2025.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, που επικαλείται πηγές από την DC, η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στην απεργία του Hollywood, που διήρκεσε πάνω από πέντε μήνες και έφερε πολύ πίσω τον προγραμματισμό. Θυμίζουμε ότι και η πρώτη ταινία, που προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2022, είχε αναβάλλει την πρεμιέρα της δύο φορές, τότε όμως λόγω του covid.

Το sequel του The Batman του Matt Reeves, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στη CinemaCon τον Απρίλιο του 2022. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ο Mattson Tomlin ανέλαβε να συνυπογράψει το σενάριο με τον Reeves και στα τέλη Ιανουαρίου 2023, τα νέα αφεντικά των DC Studios, James Gunn και Peter Safran ανακοίνωσαν ότι ο τίτλος θα είναι απλά The Batman 2.

H πρώτη ταινία, έκανε εισπράξεις πρώτου τριημέρου, 134 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και συνολικά έφερε στα ταμεία 770,3 εκατομμύρια. Ξεκίνησε ένα νέο franchise, με τον Penguin του Colin Farrell να παίρνει τη δική του σειρά HBO Max και τον Reeves να αναπτύσσει μια σειρά.

Τέλος, να πούμε ότι ο Πάτινσον έχει υπογράψει συμβόλαιο για τριλογία και πως αυτή η εκδοχή του Batman δεν συνδέεται με το νέο σύμπαν της DC που βρίσκεται στα σκαριά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: