Τι έδωσε η Marvel στον Robert Downey Jr και τα αδέλφια Ρούσο για να επιστρέψουν στο MCU
MCU

Τι έδωσε η Marvel στον Robert Downey Jr και τα αδέλφια Ρούσο για να επιστρέψουν στο MCU

Η επιστροφή του Robert Downey Jr στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ήταν φυσικά η μεγαλύτερη είδηση που βγήκε από την Comic Con, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο πρόσφατα βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, αλλάζει ρόλο και θα υποδυθεί τον Victor Von Doom στο Doοmsday των Avengers, που έρχεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2026, αλλά και στο Secret Wars του 2027.

Μαζί του, επιστρέφουν και τα αδέλφια Ρούσο, κάτι που όπως αποκαλύπτει το Variety ήταν μία από τις βασικές απαιτήσεις του RDJ, για να συμφωνήσει.

Το ίδιο ρεπορτάζ, τονίζει ότι η αμοιβή των σκηνοθετών για τις δύο ταινίες θα είναι λίγο πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θα έχουν και μπόνους ανάλογα με τις εισπράξεις στο box office, με το πρώτο από αυτά να έρχεται στα 750 εκατομμύρια δολάρια και το επόμενο στο ένα δισεκατομμύριο.

Πηγές από την παραγωγή τονίζουν, ότι το ποσό που έχει συμφωνήσει ο Downey είναι αρκετά παραπάνω από τα χρήματα των Ρούσο. Ανάμεσα στις έξτρα παροχές που θα έχει ο ηθοποιός περιλαμβάνονται πτήσεις με ιδιωτικό τζετ, τεράστιοι προσωπικοί χώροι στα μέρη των γυρισμάτων και ιδιωτική ασφάλεια.

Ο Robert Downey Jr είναι ο άνθρωπος που έβαλε το MCU στον χάρτη με τον ρόλο του Iron Man και έχει λάβει και τα περισσότερα χρήματα από το 2008 μέχρι και το 2019, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα ποσό ανάμεσα στα 500 και τα 600 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: