Dune: Το πρώτο trailer για την ταινία της χρονιάς!
Movies

Dune: Το πρώτο trailer για την ταινία της χρονιάς!

Μετά το Arrival και το Blade Runner 2049, o Ντενίς Βιλνέβ μας έχει κάνει να τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια. Ακόμα και τώρα που έχει το πολύ δύσκολο έργο να φέρει στη μεγάλη οθόνη το θρυλικό Dune του Φρανκ Χέρμπερτ.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα και μετά από πολλές καθυστερήσεις έχουμε επιτέλους στα χέρια μας το πρώτο εντυπωσιακό trailer.

Στην ταινία θα δούμε ένα τεράστιο και πολλά υποσχόμενο καστ με τον Timothée Chalamet στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί του τους : Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin,  Jason Momoa, Javier Bardem και Stellan Skarsgard.

Αυτή είναι η πλοκή του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis

Αρράκις, ο πλανήτης των ερήμων. Στον αφιλόξενο κόσμο που είναι γνωστός και ως Ντιουν ξετυλίγεται αριστοτεχνικά η εξιστόρηση της ζωής του νεαρού Πωλ Ατρείδη, που ως Μουάντ’Ντιμπ μέλλει να σφραγίσει το μέλλον του κόσμου. Η συγκλονιστική ιστορία ενός μυστηριώδους άντρα που επωμίζεται ένα σκοτεινό πεπρωμένο: να δώσει σάρκα και οστά στο πανάρχαιο και πιο μεγαλεπήβολο όνειρο της ανθρωπότητας.

Συνδυάζοντας την καταιγιστική δράση και το μυστικισμό, το οικολογικό όραμα και τις ίντριγκες της πολιτικής, το κλασικό έργο του Frank Herbert, που κατέκτησε τα κορυφαία βραβεία του χώρου Hugo και Nebula, παραμένει πάντα επίκαιρο και δίκαια έχει χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο έπος επιστημονικής φαντασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ