Δεν θα πάει στη γέννηση του παιδιού του για να δει το Batman
Movies

Δεν θα πάει στη γέννηση του παιδιού του για να δει το Batman

Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας τύπος σκοπεύει να το τερματίσει, αφού όπως αποκάλυψε η γυναίκα του, έχει ξεκαθαρίσει πως αν η γέννηση του παιδιού τους, γίνει την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα του Batman, θα προτιμήσει την πρεμιέρα της ταινίας.

Ο λόγος; Θέλει να αποφύγει τα spoilers. Η εξομολόγηση της συζύγου έγινε μέσα από το subreddit «Am I the Asshole?» και ξεκινάει κάπως έτσι:  «Με τον σύζυγο που είναι 28 ετών περιμένουμε σε λίγες ημέρες τη γέννηση του παιδιού μας. Όπως θα ξέρετε σύντομα θα γίνει και η πρεμιέρα της νέας ταινία του Batman. Στον άντρα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτού του τύπου οι ταινίες και θέλει να το δει στους κινηματογράφους τη μέρα της πρεμιέρας. Το θέμα είναι ότι μας έχουν δώσει την ίδια μέρα πιθανή ημερομηνία μέρα γέννας».

Ο 28χρονος, όχι μόνο το εννοεί, αλλά τα… ρίχνει και στη σύζυγο λέγοντας της γίνεται υπερβολική στις αντιδράσεις της λόγω των ορμονών της εγκυμοσύνης: «Λέει ότι είναι σημαντικό να το δει την πρώτη μέρα, για να αποφύγει τα spoilers και πως αν τελικά γεννήσω εκείνη την ημέρα, το χειρότερο σενάριο είναι να αργήσει λίγες ώρες και αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα. Μου λέει ότι γίνομαι παράλογη και υπερβολικά συναισθηματική λόγω της εγκυμοσύνης.  Είμαι θυμωμένη επειδή νιώθω ότι δεν είμαι η προτεραιότητα του». 

Επειδή βέβαια έχουμε 20 μέρες ακόμα μέχρι τότε, ίσως η λύση να δοθεί αν η γέννα γίνει λίγο πριν ή λίγο μετά, ώστε να μην χρειαστεί ο σύζυγος να αποδείξει αν τελικά το εννοούσε. Και μεταξύ μας τώρα, να ήταν το φινάλε για μία ιστορία όπως το Endgame ή το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones να πούμε ότι καταλαβαίνουμε σε έναν βαθμό την αγωνία του, αλλά τώρα τι; Κλείσε ρε παιδάκι μου το internet και πήγαινε στη γέννα.

Η ταινία του Matt Reeves που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου είναι τεράστια και φτάνει τα 167 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της ταινίας

Δύο χρόνια επιτήρησης των δρόμων του Gotham ως Batman, προκαλώντας φόβο στις καρδιές των εγκληματιών, έχουν οδηγήσει τον Μπρους Γουέιν βαθιά στις σκιές της πόλης Gotham.

Με λίγους ανθρώπους να εμπιστεύεται όπως ο Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και ο James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο βαθιά διεφθαρμένο δίκτυο αξιωματούχων και σημαντικών προσώπων της πόλης, ο Batman έχει καθιερωθεί ως η μοναδική μορφή εκδίκησης από τους συμπολίτες του.

Όταν έναν δολοφόνος αρχίζει να στοχοποιεί την ελιτ της πόλης με σαδιστικές πρακτικές, μία σειρά από μυστηριώδη στοιχεία, στέλνουν τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, σε μία έρευνα στον υπόκοσμο που τον φέρνει αντιμέτωπο με μορφές όπως η Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), ο Oswald Cobblepot/ Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton/ The Riddler (Paul Dano).

Ενώ στα στοιχεία αρχίζουν επιτέλους να τον οδηγούν κάπου και το μέγεθος του σχεδίου γίνεται εμφανές, ο Batman πρέπει δημιουργήσει νέες σχέσεις, να βρει τον ένοχο και να φέρει επιτέλους δικαιοσύνη για την kατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που διαλύουν το Gotham.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: