Πόσες ταινίες θα είναι το Hunt for Gollum του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Movies

Πόσες ταινίες θα είναι το Hunt for Gollum του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Δύο νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ετοιμάζει η Warner Bros, όπως ανακοινώθηκε τον Μάιο και η πρώτη από αυτές θα κυκλοφορήσει το 2026. Ο προσωρινός της τίτλος είναι The Hunt for Gollum και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει o Andy Serkis, που φυσικά υποδυόταν το Gollum στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον.

Επειδή η ιστορία που αναμένεται να δούμε στη μεγάλη οθόνη, έχει για ένα από τα κεντρικά πρόσωπα τον Gandalf, ο Ian McKellen, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται και είναι πιθανό να επιστρέψει στον ρόλο. Όμως από κάποιες ατάκες του, είχε προκύψει η εντύπωση ότι το Hunt For Gollum μπορείτε να εξελιχθεί σε δύο ταινίες.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως δήλωσε στο Empire η Philippa Boyens, που γράφει το σενάριο.

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν θα είναι δύο ταινίες. Αυτή ήταν μια πραγματική παρεξήγηση που συνέβη επειδή αρχίσαμε να δουλεύουμε, σε δύο διαφορετικές ταινίες ζωντανής δράσης. Το πρώτο είναι το The Hunt For Gollum, το δεύτερο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί» είπε αρχικά η Boyens.

«Είναι μια έντονη ιστορία, που πέφτει χρονικά μετά το πάρτι γενεθλίων του Bilbo και πριν από τα ορυχεία της Moria», εξηγεί. «Είναι ένα συγκεκριμένο κομμάτι εκπληκτικής ανείπωτης ιστορίας, που λέγεται μέσα από την οπτική γωνία αυτού του απίστευτου πλάσματος».

Τα γυρίσματα της πρώτης νέας ταινίας, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2025 στη Νέα Ζηλανδία και ο Πίτερ Τζάκσον με την ομάδα παραγωγής του θα έχουν ενεργό ρόλο σε κάθε πτυχή του πρότζεκτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.