To Death Stranding θα γίνει ταινία από την Α24
Movies

To Death Stranding θα γίνει ταινία από την Α24

Μία τεράστια είδηση είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού όπως ανακοινώθηκε, το Death Stranding θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την A24. Το πιο θετικό σημείο είναι φυσικά το στούντιο που αναλαμβάνει το πρότζεκτ, αφού η A24 αποτελεί εγγύηση ποιότητας στο Hollywood, με ταινίες όπως τα Everything Everywhere All at Once, Moonlight, Hereditary, The Whale και Ex Machina. 

To Death Stranding του Hideo Kojima που κυκλοφόρησε το 2019, θεωρείται από τα κορυφαία video games του 21ου αιώνα και η εταιρεία παραγωγής του Kojima, θα έχει ενργό ρόλο στην ανάπτυξη του πρότζεκτ.

«Η ταινία υπόσχεται να εμβαθύνει στα μυστήρια γύρω από το αποκαλυπτικό γεγονός που ονομάζεται «Death Stranding», το οποίο θόλωσε τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου και έφερε εφιαλτικά πλάσματα σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης» αναφέρουν οι δύο εταιρείες στην κοινή τους ανακοίνωση.

«Η A24 γεννήθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια και η παρουσία της είναι μοναδική στη βιομηχανία, δεν μοιάζουν με κανέναν άλλο. Οι ταινίες που παραδίδουν στον κόσμο είναι υψηλής ποιότητας και καινοτόμες. Με έχουν ελκύσει οι δημιουργίες τους και έχουν εμπνεύσει ακόμη και τη δική μου δουλειά. Η προσέγγισή τους στην αφήγηση ευθυγραμμίζεται με αυτό που κάνει η Kojima Productions τα τελευταία 8 χρόνια» ήταν το σχόλιο του Hideo Kojima.

«Υπάρχουν μεταφορές video games, εκεί έξω, αλλά αυτό που δημιουργούμε δεν είναι απλώς μια άμεση μετάφραση του παιχνιδιού», πρόσθεσε ο δημιουργός του βιντεοπαιχνιδιού. «Στόχος είναι το κοινό μας ενα μην είναι μόνο όσοι το έχουν παίξει, αλλά η ταινία θα είναι για όποιον αγαπά τον κινηματογράφο. Δημιουργούμε ένα σύμπαν Death Stranding που δεν έχετε ξαναδεί και μπορεί να επιτευχθεί και να γεννηθεί μόνο μέσω της ταινίας».

Το παιχνίδι Death Stranding διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός που απελευθερώνει καταστροφικά πλάσματα στον πλανήτη. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο ενός κούριερ που ονομάζεται Sam Porter Bridges (Norman Reedus), ο οποίος έχει ως αποστολή να φέρει πόρους σε αποικίες σε όλη τη χώρα και να τις συνδέει μέσω ενός ασύρματου δικτύου. Στο βιντεοπαιχνίδι συμμετείχαν επίσης οι Mads Mikkelsen, Léa Seydoux και Margaret Qualley.

Φυσικά και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν οι ηθοποιοί θα επιστρέψουν και για την ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.