DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!
Movies

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!

Πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό της ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η WarnerMedia με όλες τις μεγάλες παραγωγές της να αλλάζουν ημερομηνίες. Οι ταινίες της DC μεταφέρθηκαν όλες από τις αρχικές τους ημερομηνίες με τα Flash και Aquaman να μεταφέρονται για το 2023.

Αρχικά, το animation DC League of Super-Pets, μεταφέρθηκε στις 29 Ιουλίου, παίρνοντας τη θέση του Black Adam που πήγε με τη σειρά του στις 29 Ιουλίου. Το Shazam που είναι ήδη έτοιμο, ήρθε νωρίτερα και από το καλοκαίρι του 2023 που ήταν προγραμματισμένο έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου. Η ταινία του Flash πάει από τον Νοέμβριο στον καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς, ενώ το δεύτερο Aquaman μεταφέρεται από τον Δεκέμβριο στον Μάρτιο του 2023.

Ο λόγος για τις αλλαγές είναι οι μεγάλες καθυστερήσεις στο post-production και στα ειδικά εφέ λόγω πανδημίας, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η ταινία του Flash έχει συνολικά 25000 σκηνές με cgi που πρέπει να ολοκληρωθούν.

Εκτός από τις ταινίες της DC είχαμε δύο ακόμα ανακοινώσεις από τη WarnerMedia, με το Wonka να φεύγει από τον Μάρτιο του 2023 και να πηγαίνει στα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς, ενώ ορίστηκε η πρεμιέρα του δεύτερου Meg με τον Jason Statham για τις 4 Αυγούστου του 2023.

Αυτές είναι αναλυτικά οι αλλαγές στις πρεμιέρες:

  • Black Adam: από τις 29 Ιουλίου πάει στις 21 Οκτωβρίου
  • DC League of Super-Pets: από τις 20 Μαΐου πάει στις 29 Ιουλίου
  • The Flash: από τις 4 Νοεμβρίου πάει στις 23 Ιουνίου 2023
  • Aquaman: από τις 16 Δεκεμβρίου πάει στις 17 Μαρτίου 2023
  • Wonka: από τις 17 Μαρτίου 2023 πάει στις 15 Δεκεμβρίου 2023
  • Shazam! Fury of the Gods: από τις 2 Ιουνίου 2023 έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου 2022
  • Meg 2: The Trench: ορίστηκε για τις 4 Αυγούστου 2023.

Οι ανακοινώσεις της WarnerMedia ήρθαν μέσα στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί λόγω της μεγάλης επιτυχίας του νέου Batman. Η ταινία που συμπληρώσει μία εβδομάδα στις αίθουσες έχει ξεπεράσει ήδη τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμα: 

Obi-Wan: Αυτό είναι το πρώτο trailer

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη του Black Panther

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ