Black Panther: Τι σκέφτεται η Disney για τη συνέχεια
Movies

Black Panther: Τι σκέφτεται η Disney για τη συνέχεια

Black Panther-Disney: Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την τραγική είδηση του θανάτου του Chadwick Boseman που σκόρπισε θλίψη στον χώρο του κινηματογράφου και στα εκατομμύρια των οπαδών του MCU. Και μπορεί να είναι πολύ νωρίς για αποφάσεις, όμως το θέμα του Black Panther και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα είναι κάτι που ήδη δυσκολεύει ήδη τη Disney.

Μιλάμε για μία ταινία που έφερε πάνω από ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις και το σίκουελ είχε ήδη προγραμματιστεί για το 2022.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter αυτή τη στιγμή που μιλάμε στη Disney και τη Marvel προσπαθούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι έχει γίνει, αφού κανένας δεν γνώριζε για τη μάχη του Chadwick με τον καρκίνο ακόμα και στα πολύ υψηλά κλιμάκια των δύο εταιρειών.

Το βράδυ της 28ης Αυγούστου ο Kevin Feige έλαβε ένα επείγον e-mail που τον ενημέρωνε ότι ο πρωταγωνιστής του Black Panther δίνει μάχη με τον καρκίνο και η κατάσταση του έχει χειροτερέψει. Μέχρι να διαβάσει το e-mail ο Feige, ο Chadwick Boseman είχε φύγει από τη ζωή.

Μία πηγή κοντά στο περιβάλλον του ηθοποιού, αποκάλυψε στο THR ότι ο Chadwick, που είχε χάσει πολλά κιλά τους τελευταίους μήνες λόγω της ασθένειας, μέχρι και μία εβδομάδα πριν τον θάνατο του, ήταν πεπεισμένος ότι θα βγει νικητής και θα μπορέσει να προετοιμαστεί για τα γυρίσματα του σίκουελ που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Ποιοι γνώριζαν

Ελάχιστοι άνθρωποι εκτός οικογένειας γνώριζαν για την ασθένεια που διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2016, ανάμεσα τους ο συνεργάτης του Logan Coles, ο ατζέντης του Michael Greene, ο προπονητής του Addison Henderson και ο σκηνοθέτης του 42, Brian Helgeland, κανένας όμως από τους εμπλεκόμενους στο Black Panther δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι συνέβαινε. Ήταν επιθυμία του Chadwick να κρατήσει τη μάχη του ιδιωτική.

Black Panther

Πηγές μέσα από τη Disney αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία θρηνεί τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού και θέλει να τιμήσει τη μνήμη του χωρίς να σκέφτεται ακόμα το σίκουελ.

Ένας δρόμος που θα μπορούσε να ακολουθήσει η εταιρεία θα ήταν βέβαια να αντικαταστήσει τον ηθοποιό, είναι βέβαιο όμως ότι θα αντιμετώπιζε πολλές αντιδράσεις από το κοινό, ενώ θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα δεχόταν να αναλάβει τον ρόλο. Μία άλλη λύση είναι να γίνει η αδελφή του T’Challa, Shuri (Letitia Wright), η νέα Black Panther κάτι που συμβαίνει σε ένα από τα κόμικ που βασίστηκε η ταινία.

Ότι και να γίνει πάντως, είναι σίγουρο, ότι οι τελικές αποφάσεις για το θέμα θα αργήσουν ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ