Το Avatar περνάει το Endgame και γίνεται ξανά η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών!
Movies

Το Avatar περνάει το Endgame και γίνεται ξανά η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών!

Την ώρα που το box office στις περισσότερες χώρες του κόσμου παραμένει είτε ανενεργά είτε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, τα πράγματα στην Κίνα είναι τελείως διαφορετικά αφού ο κόσμος συρρέει στις αίθουσες κάνοντας μεγάλες επιτυχίες ταινίες όπως τα Detective Chinatown 3 και Hi, Mom.

Μέσα στη «δίψα» που υπάρχει για προβολές, λόγω της έλλειψης νέων ταινιών από το Hollywood, το Avatar βρήκε την ευκαιρία να κάνει το κόλπο-γκρόσο. Η ταινία του James Cameron προβάλλεται από την Παρασκευή ξανά στους κινηματογράφους της Κίνας και με 3.5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις έφτασε συνολικά τα 2.7926 δισεκατομμύρια, ξεπέρασε το Endgame (2.7902 δισ.) και πήρε ξανά την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών.

Η ταινία των Avengers έκανε το ρεκόρ πίσω στο 2019 μέσα σε τρεις μήνες και ξεπέρασε οριακά το Avatar που κρατούσε τα σκήπτρα για μία ολόκληρη δεκαετία. Και οι δύο ταινίες ανήκουν πλέον στη Disney μετά την εξαγορά της 20th Century Fox.

Μεταξύ μας τώρα, τα ρεκόρ του Avatar δημιουργήθηκαν λόγω της πρωτοποριακής για την εποχή τεχνολογίας και αν ρωτήσεις το 90% αυτών που την έχουν δει να σου πουν το όνομα ενός χαρακτήρα ή τι θυμούνται από την πλοκή θα σε κοιτάξουν με απορία.

Παρόλα αυτά ο James Cameron ετοιμάζει πολλά σίκουελ που θα δούμε μέσα στη δεκαετία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τo ποσό του Avatar συγκεντρώθηκε από πολλές επιστροφές στους κινηματογράφους όλα αυτά τα χρόνια, ενώ το Endgame έκανε όλες τους εισπράξεις του μέσα στο 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ