Απόφαση-έκπληξη της Marvel για τη σκηνοθεσία των επόμενων Avengers
MCU

Απόφαση-έκπληξη της Marvel για τη σκηνοθεσία των επόμενων Avengers

Τη μεγάλη έκπληξη κάνει η Marvel αφού όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευθεί ξανά τα αδέλφια Ρούσο για τη σκηνοθεσία των δύο επόμενων ταινιών των Avengers.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γίνει συμφωνία και θα ξεκινήσει σύντομα η παραγωγή.

Και μπορεί η πρώτη από τις δύο ταινίες να είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2026, όμως η προετοιμασία θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και φυσικά η σκηνοθεσία αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Τα αδέλφια Ρούσο σκηνοθέτησαν συνολικά τέσσερις ταινίες του MCU, ξεκινώντας με το Winter Woldier του 2014, με το Civil War να έρχεται δύο χρόνια αργότερα. Η σημαντικότερη στιγμή αυτής της συνεργασίας και του MCU γενικότερα ήταν η κορύφωση του Infinity Saga με το Infinity War και το Endgame το 2019.

Η Marvel κοίταζε και άλλες περιπτώσεις, όμως οι καθυστερήσεις στον προγραμματισμό και η αλλαγή πλάνων για την πρώτη ταινία του 2026, λόγω της διακοπής της συνεργασίας με τον Jonathan Majors, έφεραν την ανάγκη για σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις.

Και η αλήθεια ότι η Marvel με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν κατάφερε καν να πλησιάσει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του 2019, αλλά και τα αδέλφια Ρούσο δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερα σημαντικό στα χρόνια  που μεσολάβησαν αφού επικεντρώθηκαν κυρίως σε ταινίες για streaming πλατφόρμες.

Την άτιτλη προς το παρόν ταινία του 2026, θα ακολουθήσει το Secret Wars το 2027 με τους Ρούσο, να έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι θα ήθελαν πολύ να μεταφέρουν τη συγκεκριμένη ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Και όπως όλα δείχνουν θα έχουν τελικά αυτή την ευκαιρία.

Η μοναδική ταινία του MCU για φέτος είναι το Deadpool & Wolverine που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: