Αποχώρησε η Jenna Ortega από το έβδομο Scream λόγω Wednesday
Movies

Αποχώρησε η Jenna Ortega από το έβδομο Scream λόγω Wednesday

Με μια μεγάλη απώλεια θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του έβδομου Scream, αφού η Jenna Ortega αποχώρησε από το πρότζεκτ. H νεαρή ηθοποιός θα πρέπει να βρίσκεται στην Ιρλανδία από την Άνοιξη μέχρι και το καλοκαίρι για τα γυρίσματα της δεύτερη σεζόν της Wednesday, ενώ λίγο νωρίτερα θα ολοκληρώσει και το δεύτερο Beetlejuice που είχε σταματήσει την παραγωγή λόγω της απεργίας στο Hollywood.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη απουσία από το επόμενο κεφάλαιο του franchise, μετά την απόλυση της Melissa Barrera, την Τρίτη που μας πέρασε, λόγω ποσταρισμάτων για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα. Η Barrera υποδυόταν την αδελφή της Ortega. Όπως κάνουν ξεκάθαρο τα δημοσιεύματα οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καν σενάριο για την έβδομη ταινία του Scream, με το franchise να γνωρίζει δεύτερη άνθιση τα τελευταία χρόνια και το έκτο κεφάλαιο να κάνει ρεκόρ εισπράξεων.

Η Jenna Ortega μετά την επιτυχία της Wednesday αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της νέας γενιάς του Hollywood, αφού η σειρά ξεπέρασε στο Netflix μέχρι και την 4η σεζόν του Stranger Things.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.