Ο Andrew Garfield και η Florence Pugh συνέχισαν λίγο παραπάνω την «καυτή» σκηνή τους γιατί δεν άκουσαν ποτέ το CUT
Movies

Ο Andrew Garfield και η Florence Pugh συνέχισαν λίγο παραπάνω την «καυτή» σκηνή τους γιατί δεν άκουσαν ποτέ το CUT

Στη νέα ταινία We Live in Time με πρωταγωνιστές τους Andrew Garfield και Florence Pugh, οι δύο ηθοποιοί γύρισαν αρκετές σκηνές με προσωπικές στιγμές, αλλά σε μία από αυτές, προχώρησαν λίγο παραπάνω από όσο είχαν υπολογισεί. Ο λόγος είναι ότι δεν άκουσαν ποτέ το CUT για να σταματήσουν.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα γυρίσματα και στη συγκεκριμένη σκηνή, σε συνέντευξη του στο podcast, Happy Sad Confused.

«Κάνουμε την πρώτη λήψη αυτής της προσωπικής, παθιασμένης σκηνής. Και είναι ένα κλειστό σετ, που σημαίνει ότι είμαστε μόνο εγώ και η Florence σε ένα δωμάτιο μαζί και ο χειριστής της κάμερας, ένας πολύ άνθρωπος που λέγεται Stewart. Η σκηνή γίνεται παθιασμένη και τη χορογραφήσαμε από πριν. Μπαίνουμε σε αυτήν και το πήγαμε πάμε λίγο παραπέρα από ό,τι έπρεπε απλώς επειδή δεν ακούσαμε ποτέ “cut”.  Και νιώθουμε ασφαλείς και είμαστε εντάξει, πάμε στο επόμενο και στο επόμενο, θα το αφήσουμε να προχωρήσει».

Ο Garfield τονίζει ότι από ένα σημείο και μετά, άρχισαν και οι δύο να σκέφτονται ότι μάλλον η σκηνή έχει προχωρήσει πάρα πολύ και τότε σηκώθηκε και είδε τον κάμεραμαν να έχει γυρίσει την πλάτη του και να κρατάει την κάμερα στο χέρι, δείγμα ότι όντως έπρεπε να έχουν σταματήσει εδώ και ώρα.

Το We Live in Time είναι μια παραγωγή της A24 και κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 17 Οκτωβρίου. Αυτό είναι το trailer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.