Αυτό που φοβόμασταν έγινε πραγματικότητα για τη Marvel
Movies

Αυτό που φοβόμασταν έγινε πραγματικότητα για τη Marvel

Σας γράφαμε από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ήταν θέμα ημερών η Disney να ανακοινώσει νέα αναβολή στην πρεμιέρα της Black Widow και αυτό έγινε πραγματικότητα. Η ταινία όχι μόνο δεν θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου, αλλά μεταφέρεται σχεδόν έξι μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου του 2021.

Και έτσι αρχίζει ένα νέο ντόμινο αλλαγών για το MCU αφού ήδη ανακοινώθηκε ότι το Shang Chi πάει από τον Μάιο στον Ιούλιο και το Eternals μεταφέρεται για τον Νοέμβριο του 2021, από τον Φεβρουάριο που είχε προγραμματιστεί μετά την αρχική του αναβολή. Από εκεί και πέρα και οι υπόλοιπες ταινίες της 4ης φάσης αναμένεται να μεταφερθούν ακόμα πιο μετά, με τη Marvel να ελπίζει ότι δεν θα χρειαστούν νέες αλλαγές μετά τον ορισμό του νέου προγράμματος.

Σε άλλες αλλαγές προγραμματισμού, το Death on the Nile πάει για Δεκέμβριο από τον Οκτώβριο, ενώ το West Side Story μεταφέρθηκε έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στον Δεκέμβριο του 2021.

Ο λόγος πίσω από όλες αυτές τις αλλαγές, είναι ότι το πέραμα του Tenet δεν πέτυχε με τα έσοδα να είναι πολύ κάτω από το αναμενόμενο ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα ανοίξουν οι κινηματογράφοι σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ