Αυτό είναι το πρώτο trailer για τη νέα εποχή του Captain America
Movies

Αυτό είναι το πρώτο trailer για τη νέα εποχή του Captain America

To πρώτο trailer για το  Captain America: New World Order, έδωσε στη δημοσιότητα η Marvel το μεσημέρι της Παρασκευής, σηματοδοτόντας και επίσημα τη νέα εποχή. Ο Anthony Mackie είναι αυτός που κρατάει πλέον την ασπίδα και θα προσπαθήσει να γεμίσει το κενό που άφησε ο Steve Rodgers (Κρις Έβανς).

Ο Χάρισον Φoρντ κάνει ντεμπούτο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, στο ρόλο του General Ross (o Γουίλιαμ Χαρτ που τον υποδυόταν έχει φύγει από τη ζωή). Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου του 2025.

Ο Anthony Mackie ξεκίνησε στο MCU to 2014, στο ρόλο του Sam Wilson για το Winter Soldier και συνέχισε με πολλαπλές εμφανίσεις στις ταινίες των Avengers αλλά και στο Falcon and the Winter Soldier που ολοκλήρωσε την πορεία του χαρακτήρα από Falcon σε Captain America. H νέα ταινία περιγράφεται ως ένα προσγειωμένο πολιτικό θρίλερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.