Μόνο με δώρο Χριστουγέννων αγοράζεις το box set της Marvel για το Infinity Saga
News

Μόνο με δώρο Χριστουγέννων αγοράζεις το box set της Marvel για το Infinity Saga

Με το Far From Home του Spider-Man που προβλήθηκε τον Ιούλιο στους κινηματογράφους, μπήκε τέλος στην τρίτη φάση του MCU και μαζί στο Infinity Saga που περιελάμβανε συνολικά 23 ταινίες.

Πλέον και από το 2020 ξεκινάει μία νέα εποχή για τη Marvel με νέους ήρωες να μπαίνουν στο παιχνίδι, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι σειρές που θα προβάλλονται από το Disney Plus. Πριν από αυτό όμως θα έχουμε την κυκλοφορία του box-set που θα περιλαμβάνει όλες τις ταινίες που προηγήθηκαν σε ένα ωραιότατο πακέτο που θα περιλαμβάνει και πολλές κομμένες σκηνές αλλά και υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν με την ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί για τις 15 Νοεμβρίου, όμως το συγκεκριμένο πακέτο δεν είναι για όλους. Και αυτό γιατί κοστίζει πάνω από 500 δολάρια, ένα ποσό σχεδόν ίδιο με τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα. Για συλλέκτες δηλαδή και για «γερά» πορτοφόλια γενικότερα. Δείτε τις πληροφορίες εδώ και αμέσως μετά ακολουθεί μία εικόνα του box set και το trailer του Infinity Saga.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ