Μήνυση στους Aerosmith από τον ντράμερ τους - Tου ζήτησαν να κάνει ξανά οντισιόν μετά από 50 χρόνια!
News

Μήνυση στους Aerosmith από τον ντράμερ τους – Tου ζήτησαν να κάνει ξανά οντισιόν μετά από 50 χρόνια!

Δικαστική μάχη στον ορίζοντα για τους Aerosmith, αφού ο ντράμερ τους, Joey Kramer, έκανε μήνυση στη μπάντα υποστηρίζοντας ότι δεν τον αφήνουν να επιστρέψει, μετά από μία απουσία λίγων μηνών το 2019 λόγω τραυματισμού.

O Kramer είναι στο συγκρότημα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας τους και μαζί με τον Tom Hamilton και τον Steven Tyler είναι τα μοναδικά μέλη που δεν έλειψαν ποτέ από το συγκρότημα.

Στη μήνυση που αποκαλύπτει το TMZ, o Kramer λέει ότι μετά τον τραυματισμό του την Άνοιξη του 2019, ήταν έτοιμος να επιστρέψει λίγους μήνες μετά για τις εμφανίσεις του συγκροτήματος στο Λας Βέγκας. Αντί όμως να γίνει αυτό, λέει ότι τα υπόλοιπα μέλη του επέβαλαν να κάνει οντισιόν για να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει. Αυτό δεν συνέβη ποτέ με κανένα άλλο από τα μέλη που για διάφορους λόγους είχε χρειαστεί να λείψουν στο παρελθόν.

Αυτή η διαδικασία προκάλεσε πολλά προβλήματα στην υγεία του και όπως λέει χρειάστηκε όχι μόνο να νοσηλευτεί τον Νοέμβριο, αλλά να καλύψει και τα έξοδα για την πληρωμή του αντικαταστάτη του στις εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Τελικά, δέχθηκε να κάνει την οντισιόν, αλλά κανένα από τα μέλη δεν έδωσε το παρών και τον ανάγκασαν να παίξει με μετρονόμο και  να στείλει τις ηχογραφήσεις για να αξιολογηθούν.

Ούτε και μετά από αυτό του επέτρεψαν να επιστρέψει όμως, αφού του είπαν ότι δεν έδειξε την κατάλληλη ενέργεια στο παίξιμο του. Ο Joey Kramer, ζητά από το δικαστήριο να επιστρέψει στην μπάντα που έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις για τα 50 της χρόνια αλλά και παρουσία στα grammy.

Πηγές κοντά στους Aerosmith, τόνισαν στο TMZ ότι δόθηκαν πολλές ευκαιρίες στον ντράμερ να επιστρέψει και δεν το έκανε ενώ επιβεβαίωσαν την οντισιόν λέγοντας ότι το παίξιμο του δεν ήταν καλό. Λένε μάλιστα ότι ο λόγος που το κάνει είναι για δημοσιότητα εξαιτίας των grammy που πλησιάζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: