Μήνυση στο Hellfest έκαναν οι Manowar: «Οι πραγματικοί οπαδοί υποφέρουν μαζί μας»

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ένα μήνα μετά την ακύρωση της εμφάνισης τους στο Hellfest που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, οι Manowar επέστρεψαν στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου, στην Τουρκία.

Λίγο πριν ξεκινήσουν το encore, ο Joey DeMaio πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για το θέμα. Όχι, δεν έκανε μία μικρή αναφορά, αλλά μίλησε για πάνω από επτά λεπτά, τονίζοντας ξανά ότι για την ακύρωση της εμφάνισης φταίνε οι διοργανωτές και το συγκρότημα έχει ήδη καταθέσει μήνυση. Είπε μάλιστα ότι όταν κερδίσουν τη μήνυση θα πάρουν τα λεφτά και θα πάνε σε όποια χώρα τους δεχτεί για να δώσουν με μεγάλη δωρεάν συναυλία. Γιατί όπως είπε, οι πραγματικοί οπαδοί υποφέρουν μαζί με αυτούς που δεν έπαιξαν, αφού οι ίδιοι θέλουν να δίνουν πάντα το 100% και τίποτα λιγότερο.

«Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο με αίμα το 1983. Δεν θα παίξουμε χάλια μουσική και δεν θα κοροϊδεύουμε τους οπαδούς μας. Δεν νομίζω ότι κανένας από τους διοργανωτές έχει υπογράψει συμβόλαιο με αίμα» είπε ο Demaio. Πάντως και ενώ μιλούσε επτά λεπτά, δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε η εμφάνιση τους.

Sat, Jul 20, 2019 – MANOWAR @ KüçükÇiftlik Park – Istanbul, Turkey

Gepostet von MANOWAR am Samstag, 20. Juli 2019ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ