Το μήνυμα του Eric Burdon λίγες μέρες πριν την αποχαιρετιστήρια συναυλία του στο Ηρώδειο
News

Το μήνυμα του Eric Burdon λίγες μέρες πριν την αποχαιρετιστήρια συναυλία του στο Ηρώδειο

«Σήμερα κοιτάζω από μακριά με δέος το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και την Ακρόπολη. Πλησιάζουν οι μέρες που θα στέκομαι εκεί μπροστά σας, παίζοντας μουσική με το συγκρότημά μου και θα αγγίζω αυτά τα ιερά εδάφη. Η ζωή και η τέχνη μου με οδήγησαν σε διαφορετικά μέρη παντού στον πλανήτη και είναι ελάχιστα ακόμη εκείνα που δεν έχω γνωρίσει στη πολύχρονη καριέρα μου. Ωστόσο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η παράσταση θα είναι μία μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία, μια ιστορική για μένα μέρα. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το βράδυ εκείνο». Eric Burdon, Σεπτέμβριος 2019.

Λίγες μέρες απομένουν έως τις 27 Σεπτεμβρίου, την τελευταία μεγάλη συναυλία του Eric Burdon στην αγαπημένη του Ελλάδα και μάλιστα στο ιστορικό Ηρώδειο, που όπως ο ίδιος δηλώνει παραπάνω, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη θρυλική πορεία του.

Έχοντας πλέον αποκτήσει μια ξεχωριστή σχέση με τη χώρα μας και το ελληνικό κοινό, ο Eric Burdon ζήτησε πριν λίγο καιρό από τους φίλους του να στείλουν τα τραγούδια που αγάπησαν περισσότερο μέσα στα χρόνια, για να τα συμπεριλάβει στο set list της μοναδικής βραδιάς. Η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή! Ποιά είναι άραγε αυτά; Είναι τα πασίγνωστα «The House Of The Rising Sun», «It’s My Life», «Don’t Let Me Be Misunderstood», «We Gotta Get Οut Οf This Place», «Spill The Wine», «When I Was Young»; Ή μήπως και άλλα; Θα το μάθουμε στη συναυλία!

Κι επειδή ο χρόνος τρέχει, τελευταία μέρα που μπορεί να στείλει το κοινό τις μουσικές επιθυμίες του με private message στην επίσημη σελίδα του Eric Burdon στο facebook https://www.facebook.com/OfficialEricBurdon/  είναι η Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα πριν τη συναυλία.

Αμέσως μετά το ελληνικό live, πρώτο σταθμό της αποχαιρετιστήριας Ευρωπαϊκής περιοδείας του «It’s My Life!», οι Eric Burdon & The Animals, συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι τους με έξι συναυλίες στην Ολλανδία και τη Γερμανία για να καταλήξουν στο Παρισινό L’Olympia, στις 8 Οκτωβρίου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΩ Διάζωμα
(Γενικής Εισόδου, χωρίς αρίθμηση)

Τα Early bird εισιτήρια του Άνω Διαζώματος στην τιμή των 30 ευρώ εξαντλήθηκαν!

Η τιμή των εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα έχει πλέον διαμορφωθεί στα 35 ευρώ

ΚΑΤΩ Διάζωμα

Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 50 ευρώ
Ζώνη A: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, καθώς και το εισιτήριο των συνοδών. Κρατήσεις στο [email protected]

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:

www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. – Κυρ.: 09:00 – 21:00)

Βιβλιοπωλεία Ιανός (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) ΜΟΝΟ με μετρητά

Καταστήματα ΟΠΑΠ https://www.ticketmaster.gr/mm?id=2175383  και https://www.tora.gr/shmeia-eksupiretisis/?categories%5B0%5D=36  τα αντίστοιχα σημεία στο χάρτη.

Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Ως εκ τούτου, η παραγωγός εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ