Ας μην περιμένουμε ξανά μελωδικό death metal από τους In Flames
News

Ας μην περιμένουμε ξανά μελωδικό death metal από τους In Flames

Το νέο άλμπουμ των In Flames, Siren Charms, κυκλοφορεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και από τα πρώτα δείγματα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε από την μπάντα να επιστρέψει στον παλιό της ήχο.

Το επιβεβαιώνει σε συνέντευξη του και ο Anders Fridén που ρωτήθηκε σε συνέντευξη του στο Alt Press, για το αν μπορεί να γράψει ξανά ένα τραγούδι σε στυλ μελωδικού death metal.

«Δεν νομίζω ότι μπορώ. Υπάρχει τόσος πολύς κόσμος εκεί έξω που περιμένει τις δουλειές μας και δεν γίνεται να ικανοποιηθούν όλοι. Κάθε φορά που βγάζουμε νέο άλμπουμ, γίνεται για κάποιους αυτόματα η χειρότερη δουλειά μας. Στο Whoracle γκρίνιαζαν γιατί δεν ήταν Jester Race, στο Colony γκρίνιαζαν γιατί δεν ήταν Whoracle».

Στη συνέχεια ο frontman των In Flames, λες και δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο, διευκρινίζει ότι οι μέρες του Whoracle και του Jester Race έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τη μπάντα.

«Θέλω οι ακροατές μας να έχουν μπροστά τους μία πρόκληση. Να μην ξέρουν ακριβώς τι θα τους σερβίρουμε. Φυσικά και θα πάρουν In Flames με κάποιο τρόπο, αλλά δεν θέλω απλά να φτιάξουμε το Whoracle ή το Jester Race part 2.

Όταν άρχισα να ακούω metal και punk και rock ενθουσιάστηκα γιατί διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Μετά όταν έγινα μέλος της σκηνής άρχισαν να μου διατυπώνουν ένα σωρό κανόνες. Πρέπει να είμαι έτσι, πρέπει η εμφάνιση μου να είναι έτσι. Για μένα το σωστό είναι να κάνει ότι θες. Μπορώ να υποσχεθώ μόνο ένα πράγμα. Δεν θα κάνουμε ποτέ ένα country άλμπουμ».

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/R9lCXVFCs20″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: