Ας μην περιμένουμε σύντομα το νέο άλμπουμ των Tool
News

Ας μην περιμένουμε σύντομα το νέο άλμπουμ των Tool

Αν ένα πράγμα είναι ξεκάθαροι από τη συνέντευξη που έδωσε ο Adam Jones των Tool στο Metal Hammer, είναι ότι η μπάντα δεν βιάζεται.

Η δικαστική περιπέτεια (για την οποία σας γράψαμε εδώ) παραμένει σε εξέλιξη παρόλα αυτά το συγκρότημα συνεχίζει να γράφει μουσική.

«Πάντα πειραματιζόμαστε. Ποτέ δεν σκεφτόμαστε τι ήταν αυτό που δούλεψε στον προηγούμενο δίσκο ή τι παίζετε στο ραδιόφωνο αυτή την εποχή. Είναι μία εγωιστική διαδικασία, απλά μπαίνουμε στο στούντιο με μερικά riffs. Πειραματιζόμαστε και τα riffs αρχίζουν να παίρνουν διαφορετική κατεύθυνση. Το riff από την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να κολλάει πολύ καλά με ένα από δύο χρόνια πριν. Ενώνουμε κομμάτια όπως στα soundtrack των ταινιών».

Όταν ρωτήθηκε για το πότε μπορούμε να περιμένουμε το νέο άλμπουμ της μπάντας και πρώτο από το 10.000 days του 2006 o Adam Jones ήταν ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις τους. Δεν θα βιαστούν.

«Δεν θέλω απλά να κυκλοφορήσει και μετά να γυρίσω και να πω “γιατί το έκανα αυτό. Είναι μια αηδία”. Θέλω να κοιμάμαι καλά τα βράδια. Είναι η κληρονομιά μου. Κάποια μέρα όταν θα αποσυρθώ θέλω να κοιτάξω πίσω και να πω ότι δούλεψα σκληρά, πήρα το χρόνο μου και είχα αξιοπρέπεια. Ξέρω όμως ότι οι οπαδοί μας είναι προβληματισμένοι και θέλουν να ακούσουν καινούργια μουσική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: