Μην περιμένετε να τα δείτε όλα αυτή την εβδομάδα στο Game of Thrones
Game of thrones

Μην περιμένετε να τα δείτε όλα αυτή την εβδομάδα στο Game of Thrones

Στις τρεις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones είχαμε μάθει να περιμένουμε την κορύφωση στο ένατο επεισόδιο και στο φινάλε να γίνετε ο απολογισμός του μακελειού χωρίς όμως εξίσου σημαντικά γεγονότα.

Την πρώτη σεζόν είχαμε τον αποκεφαλισμό του Νεντ Σταρκ, τη δεύτερη τη μάχη του Black Water και την Τρίτη φυσικά τον Ματωμένο Γάμο.

Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού το υλικό του βιβλίου ήταν τέτοιο που είχαμε διάσπαρτα μέσα στη σεζόν μεγάλα και κεντρικά γεγονότα. Τον θάνατο του Τζόφρι στο δεύτερο επεισόδιο, τη δίκη του Τίριον στο έκτο και τη μονομαχία του Όμπεριν με το Βουνό στο όγδοο.

Φτάνουμε λοιπόν στο ένατο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή στην Αμερική.

Και φυσικά υπάρχει ένα μεγάλο γεγονός που θα αποτελέσει το storyline ολόκληρου του επεισοδίου και αυτό θα είναι η μάχη στο τείχος. Μπορείτε να περιμένετε λοιπόν αντίστοιχης εμβέλειας πολεμική σύγκρουση με αυτή του Blackwater μη σας πούμε και ακόμα πιο μεγάλης κλίμακας με μια μεγάλη ανατροπή στην εξέλιξη της.

Δεν λέμε περισσότερα για να μην μπούμε σε διαδικασία spoiler. Πάρτε μια γεύση από το preview του ΗΒΟ.

[iframe]<center><iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/T7zzphqUWmw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>[/iframe]

Και πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Τα φινάλε της σεζόν δεν θα είναι μόνο ο απόηχος της μάχης του τείχους αλλά πολλά περισσότερα αφού θα μάθουμε την τύχη του Τίριον που μετά την εξέλιξη της μονομαχίας καταδικάστηκε σε θάνατο.

Το φινάλε έχει και αυτό τις ανατροπές του, σιγά μην δεν τις είχε, αλλά και πολλά άλλα για τα οποία θα μιλήσουμε όμως την επόμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ