H Miley Cyrus ηχογράφησε διασκευή στο Nothing Else Matters των Metallica με τον Elton John
News

H Miley Cyrus ηχογράφησε διασκευή στο Nothing Else Matters των Metallica με τον Elton John

Από τη νπρώτη στιγμή που είχε βγει η δήλωση της Miley Cyrus, για το άλμπουμ διασκευών στους Metallica, σας είχαμε πει ότι το πιο πιθανό είναι ότι η ίδια θα συμμετέχει σε αυτό  με ένα τραγούδι και όχι ότι ολόκληρο το άλμπουμ θα ήταν δικό της.

Κάτι που έγραψαν πολλοί, αλλά μεταξύ μας τώρα, δεν έβγαζε κανένα απολύτως νόημα. Η ίδια Miley λοιπόν με νέα δήλωση της, ξεκαθάρισε ότι συμμετέχει στο άλμπουμ, χωρίς να δίνει πληροφορίες για τα άλλα τραγούδια παρα μόνο για το δικό της.

Ηχογράφησε λοιπόν το Nothing Else Matters μαζί με τον Elton John, τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers στα ντραμς και τον Andrew Watt (Post Malone, Ozzy Osbourne) στην παραγωγή.

«Είμαι ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία. Μου αρέσει όταν τα υλικά δεν φαίνεται ότι ταιριάζουν μεταξύ τους» δήλωσε η Miley που το τελευταίο διάστημα μας έχει απασχολήσει πολύ με την όλο και αυξανόμενη ενασχόληση της με τη rock μουσική. Την έχουμε δει να τραγουδάει Chris Cornell, το Zombie των Cranberries, ενώ σε εμφάνιση της στο MTV είπε ζωντανά το Just Breathe των Pearl Jam.

Το Nothing Else Matters το έχει τραγουδήσει ζωντανά πριν από μερικά χρόνια στην εμφάνιση της στο Glastonbury.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ