Ο Michael Myers σκορπάει ξανά θάνατο στο trailer του Halloween Kills
News

Ο Michael Myers σκορπάει ξανά θάνατο στο trailer του Halloween Kills

Πίσω στο 2018 το reboot του Halloween που στην ουσία αποτέλεσε σίκουελ της ταινίας του 1978 (αγνοώντας όλα όσα έγιναν στη συνέχεια) γνώρισε τεράστια επιτυχία, με 250 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως. Ήταν φυσικό λοιπόν να έχουμε και συνέχεια όχι με μία ταινία αλλά με δύο για να κλείσει η τριλογία.

Η πρώτη από αυτές, το Halloween Kills, έρχεται τον Οκτώβριο μετά από έναν χρόνο αναβολών λόγω της πανδημία και συνεχίζει ακριβώς από εκεί που μας άφησε η προηγούμενη ταινία. Ο Michael Myers παγιδευμένος μέσα στη φωτιά με την Jamie Lee Curtis να πιστεύει ότι έχει ξεμπερδέψει μαζί του μια και καλή. Φυσικά δεν έχει ξεμπερδέψει και ο serial killer βγαίνει ζωντανός αφήνοντας πίσω του πολλά πτώματα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ότι βλέπουμε όλη την πόλη να ενώνεται για να τα βάλουν μαζί του, ένα concept αρκετά πρωτότυπο για το είδος, που λογικά όμως δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη προς το παρόν, αφού θα ακολουθήσει το 2022 άλλη μία ταινία με τίτλο Halloween Ends.

Ακολουθούν screenshots από το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ