Μια τρελή θεωρία για την ταινία του Venom που ίσως τελικά να είναι αληθινή!
News

Μια τρελή θεωρία για την ταινία του Venom που ίσως τελικά να είναι αληθινή!

Γίνεται ένα μεγάλο νταβαντούρι τις τελευταίες ώρες στο internet, που ξεκίνησε ως μία απλή θεωρία στο Reddit αλλά με την νεότερη επίσημη πληροφόρηση δεν αποκλείεται τελικά να έχει βάση.

Πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer για το Life. Την ταινία με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζέικ Τζίλενχαλ, ως αστροναύτες που επιστρέφουν από τον Άρη με την πρώτη απόδειξη εξωγήινης ζωής στα χέρια τους.

Το δείγμα που έχουν μαζί τους όμως αρχίζει να αναπτύσσεται και να αποκτά νοημοσύνη και για να μην πολυλογούμε από το trailer η φάση θυμίζει πολύ Alien.

Αυτό που ξεκίνησε την κουβέντα ήταν ένα πλάνο που χρησιμοποιήθηκε από ανθρώπους που κοιτούν έντρομοι στον ουρανό. Κάποια τσακάλια ανακάλυψαν ότι αυτό το πλάνο είχε χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο Spider Man 3 της Sony. Σε εκείνη την ταινία είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του ο Venom.

Πλέον ο Spider Man έχει μπει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, έτσι τα σχέδια που είχε η Sony τα προηγούμενα χρόνια για να συνεχίσει το franchise, μεταξύ άλλων με μία σόλο ταινία του Venom φαίνεται να είχαν μπει στο ψυγείο.

Η θεωρία στο Reddit έλεγε ότι το Life μπορεί να είναι στην ουσία ένα origin story του Venom. Ο τρόπος δηλαδή που ο οργανισμός έφτασε στη γη.

Και μέχρι πριν από λίγες ώρες φάνταζε απλά ως μία ωραία θεωρία. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν και αυτό γιατί από το πουθενά, η Sony ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει σόλο ταινία του Venom και όρισε ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 5η Οκτωβρίου του 2018! Προφανώς αυτή η ταινία δεν θα σχετίζεται με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έτσι δύσκολα θα δούμε σε αυτή τον νέο Spider Man αν και η Sony μοιράζεται ακόμα τα δικαιώματα του χαρακτήρα.

Άλλο ένα ωραίο στοιχείο είναι ότι το σενάριο στο Life το υπογράφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick οι άνθρωποι δηλαδή που έγραψαν το Deadpool.

Θα είναι όπως και να το κάνουμε πολύ ωραίο όλο αυτό το σκηνικό αν επαληθευθεί και θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο όταν θα βγει το Life στους κινηματογράφους για να δούμε αν υπάρχει όντως βάση στα σενάρια.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι ο Venom ξεκίνησε ως κακός στα κόμικ για να καταλήξει πιο πολύ ως anti-hero κάτι που είναι της μόδας βέβαια μετά την τεράστια επιτυχία του Deadpool.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ