Μία τρελή θεωρία για την ταυτότητα του Batman στο Dawn of Justice
Movies

Μία τρελή θεωρία για την ταυτότητα του Batman στο Dawn of Justice

Κάτι μήνες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του Batman V Superman: Dawn of Justice στους κινηματογράφους και επειδή λίγα πράγματα ξέρουμε για την πλοκή, όπως είναι φυσικό το internet είναι γεμάτο από τρελές θεωρίες.

Μια από αυτές υποστηρίζει ότι ο Alfred Pennyworth (που υποδύεται ο Jeremy Irons) είναι στην πραγματικότητα ο Bruce Wayne και ότι ο Ben Affleck γίνεται ο διάδοχος του (πιθανότατα να ήταν πιο παλιά ο Robin)  όταν είναι πλέον πολύ μεγάλος για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.

Batman-V-Superman-Jeremy-Irons-Alfred

Η θεωρία στηρίζεται στο γεγονός ότι το Batman V Superman εξελίσσεται σε ένα σύμπαν που ο επιθεωρητής Γκόρντον είναι νεκρός (πιθανότατα από τα χέρια του Joker) όμως κάποιοι λένε ότι μπορεί απλά να πέθανε λόγω μεγάλη ηλικίας.

Την ίδια ηλικία έχει και ο Alfred που ως παλιός Batman περνάει τώρα τα μυστικά στον διάδοχο του.

Ο Jeremy Irons σε συνέντευξη του έχει πει ότι ο ρόλος του δεν θα είναι ενός απλού μπάτλερ αλλά κάτι πολύ παραπάνω και αυτή η δήλωση τροφοδότησε επίσης τους υποστηριχτές της θεωρίας.

Μεταξύ μας τώρα, μία στο εκατομμύριο έχει αυτό το ενδεχόμενο, αφού σιγά μην ξεκίναγε η DC ολόκληρο franchise γύρω από τον διάδοχο του Batman και όχι τον ίδιο τον Bruce Wayne.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ