Μία τρελή θεωρία για την ταυτότητα του Batman στο Dawn of Justice

Roxx |

Κάτι μήνες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του Batman V Superman: Dawn of Justice στους κινηματογράφους και επειδή λίγα πράγματα ξέρουμε για την πλοκή, όπως είναι φυσικό το internet είναι γεμάτο από τρελές θεωρίες.

Μια από αυτές υποστηρίζει ότι ο Alfred Pennyworth (που υποδύεται ο Jeremy Irons) είναι στην πραγματικότητα ο Bruce Wayne και ότι ο Ben Affleck γίνεται ο διάδοχος του (πιθανότατα να ήταν πιο παλιά ο Robin)  όταν είναι πλέον πολύ μεγάλος για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.

Batman-V-Superman-Jeremy-Irons-Alfred

Η θεωρία στηρίζεται στο γεγονός ότι το Batman V Superman εξελίσσεται σε ένα σύμπαν που ο επιθεωρητής Γκόρντον είναι νεκρός (πιθανότατα από τα χέρια του Joker) όμως κάποιοι λένε ότι μπορεί απλά να πέθανε λόγω μεγάλη ηλικίας.

Την ίδια ηλικία έχει και ο Alfred που ως παλιός Batman περνάει τώρα τα μυστικά στον διάδοχο του.

Ο Jeremy Irons σε συνέντευξη του έχει πει ότι ο ρόλος του δεν θα είναι ενός απλού μπάτλερ αλλά κάτι πολύ παραπάνω και αυτή η δήλωση τροφοδότησε επίσης τους υποστηριχτές της θεωρίας.

Μεταξύ μας τώρα, μία στο εκατομμύριο έχει αυτό το ενδεχόμενο, αφού σιγά μην ξεκίναγε η DC ολόκληρο franchise γύρω από τον διάδοχο του Batman και όχι τον ίδιο τον Bruce Wayne.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ