Μία τραβηγμένη θεωρία για τον Μπραν και το που θα βρεθεί μετά στο Game of Thrones!
Game of thrones

Μία τραβηγμένη θεωρία για τον Μπραν και το που θα βρεθεί μετά στο Game of Thrones!

Αν δεν έχετε δει ακόμα το πέμπτο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε γρήγορα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Αν και είχαμε να τον δούμε περίπου δύο χρόνια στις οθόνες μας ο Μπραν έχει επιστρέψει για τα καλά στο Game of Thrones και όπως όλα δείχνουν ο ρόλος του είναι σημαντικότερος από ποτέ.

Και δεν αποκλείεται έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα να εξελιχθεί στον σημαντικότερο παίκτη της όλης υπόθεσης αφού οι δυνάμεις του είναι τέτοιες που επηρεάζουν άμεσα τις ζωές των υπόλοιπων.

Είδαμε στο πέμπτο επεισόδιο ότι η παρουσία του στο παρελθόν οδήγησε στην κρίση του Χόντορ  σε μία από τις πιο θλιβερές σκηνές που μας έχει παρουσιάσει το Game of Thrones.

Ένα σταθερό πρόσωπο που βλέπουμε στις περιπλανήσεις που κάνει στο παρελθόν είναι ο πατέρας του ο Νεντ Σταρκ. Στο τρίτο επεισόδιο μάλιστα τον είδαμε να τον φωνάζει και ο νεαρός Νεντ να γυρίζει χωρίς όμως να βλέπει τίποτα.

[iframe]<center><iframe src=”//giphy.com/embed/l0FebDX4cNtDj6Feo” width=”480″ height=”272″ frameBorder=”0″ class=”giphy-embed” allowFullScreen></iframe></center>[/iframe]

Από εδώ και πέρα ο Μπραν έχει όλες τις δυνάμεις του κορακιού με τα τρία μάτια και αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν ο ρόλος του στο παρελθόν θα είναι να εξασφαλίσει ότι όλα θα γίνουν όπως είναι γραφτό να γίνουν ή αν θα μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις.

Μια θεωρία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες αν και λίγο τραβηγμένη είναι ότι ο Μπραν θα βρεθεί στο Kings Landing την ώρα του αποκεφαλισμού του πατέρα του και ως απόδειξη χρησιμοποιείται αυτή η σκηνή από το ένατο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

[iframe]<center><iframe src=”//giphy.com/embed/3o6EhYqIfq8NEq2rfy” width=”480″ height=”270″ frameBorder=”0″ class=”giphy-embed” allowFullScreen></iframe></center>[/iframe]

Όπως όλοι θυμόμαστε σε εκείνο το σημείο ο Νεντ ψάχνει με το βλέμμα να εντοπίσει την Άρια αλλά η θεωρία λέει ότι θα δει τον Μπραν.

Θα ήταν όντως καλή φάση όπως και να το κάνουμε να επιστρέψουμε σε αυτή τη σκηνή αλλά δύσκολα θα μπορέσει ο Μπραν να αλλάξει κάτι. Έχουμε πέντε επεισόδια μπροστά μας για να δούμε τι επιρροή θα έχει η παρουσία στο παρελθόν στα γεγονότα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ