Τι θέλει επιτέλους ο Night King στο Game of Thrones: Μία ενδιαφέρουσα θεωρία
News

Τι θέλει επιτέλους ο Night King στο Game of Thrones: Μία ενδιαφέρουσα θεωρία

Έχουμε αφήσει πλέον πίσω μας την 7η σεζόν του Game of Thrones και κοιτάμε μπροστά. Οι θεωρίες για το πως θα τελειώσουν όλα συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν με γοργούς ρυθμούς και έχουμε μία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του internet και ξεκίνησε από έναν χρήστη του Reddit.

Αφορά τον Night King και όχι δεν περιλαμβάνει τον Μπραν. Μιλάει για το ποιο είναι το τελικό σχέδιο του μετά την είσοδο στο Γουέστερος.

Να σας πούμε από την αρχή ότι μας μοιάζει πιο πολύ για κάτι που μπορεί να δούμε στα βιβλία και όχι στη σειρά, αλλά όπως και να χει αξίζει να το αναφέρουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία, στόχος του Night King είναι να οδηγήσει τον στρατό του στο Isle of Faces. Ένα μικρό νησάκι στο κέντρο μίας λίμνης που βρίσκεται κοντά στο Χαρενχάλ στην περιοχή των Ρίβερλαντς.

Στη μυθολογία του A Song of Ice and Fire σε αυτό το νησί έγινε η συμφωνία για ανακωχή ανάμεσα στα παιδιά του δάσους και τους πρώτους ανθρώπους πριν από 10.000 χρόνια.

Γιατί όμως να θέλει να πάει στο νησί; Σίγουρα όχι για λόγους αναψυχής. To Isle of Faces στην εποχή που εξελίσσεται το Game of Thrones, θεωρείται -ας το πούμε- στοιχειωμένο, αφού λέγεται ότι εκεί εξακολοθούν να κατοικούν οι ιερείς της θρησκείας των παλιών θεών και προστατεύουν τα weirwood. Ξέρετε, τα δέντρα με χαραγμένα πρόσωπα που έχουμε δει κυρίως στον Βορρά.

Σύμφωνα πάντα με τη θεωρία ο Night King θέλει να οδηγήσει εκεί τον στρατό του γιατί υπάρχει ισχυρή μαγεία και έχει στόχο να επαναφέρει κάποιους ή όλους τους νεκρούς στη ζωή.

Έχει ένα ενδιαφέρον αυτή η θεωρία, αλλά μοιάζει αρκετά πολύπλοκη για να ασχοληθούν μαζί της οι δημιουργοί της σειράς στα έξι επεισόδια που απομένουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ