Μια θεωρία για το ποιος μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ο Τύριον στο Game of Thrones
News

Μια θεωρία για το ποιος μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ο Τύριον στο Game of Thrones

Δεν είναι καινούργια αυτή η θεωρία που έχουμε εδώ για εσάς αλλά είναι σίγουρα πιο δημοφιλής ανάμεσα στους φανατικούς αναγνώστες των βιβλίων του A Song of Ice And Fire.

Μιλάμε για τον Τίριον που εκτός από τον πιο cool χαρακτήρα της σειράς ίσως να αποτελεί και το κλειδί για το φινάλε στο οποίο βαδίζουμε ολοταχώς με δύο σεζόν και 13 επεισόδια να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς.

Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν τα όσα ακολουθούν spoilers

Μετά λοιπόν την επιβεβαίωση μίας θεωρίας που κράταγε πολλά χρόνια, για τον Τζον Σνόου και για το γεγονός ότι είναι πραγματικότητα μίσος Ταργκάρυεν, ερχόμαστε σε κάτι παρόμοιο που αφορά τον Τύριον.

Η θεωρία λέει ότι και αυτός είναι μισός Ταργκάρυεν.

Πως γίνεται αυτό θα ρωτήσετε και δίκιο θα έχετε. Η μητέρα του Τύριον, Τζοάνα Λάνιστερ, πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας κάτι που δεν συγχώρησε ποτέ ο Τάιγουιν, που με κάθε ευκαιρία του έκανε σαφές ότι το μίσος του για αυτόν είναι βαθύ.




Η μητέρα του Τύριον πέρασε πολύ καιρό στην αυλή του Mad King (πατέρα της Ντενέρις) που είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν ακόμα και μετά τον γάμο της με τον Τάιγουιν. Και χωρίς να είναι ξεκάθαρο ή να αναφέρεται πουθενά στα βιβλία με ακρίβεια, πολλοί λένε ότι ο Mad King παρέσυρε πολλές φορές την Τζοάνα και την βίασε. Η εποχή που γέννησε τον Τύριον ήταν λίγο από ένα ακόμα διάστημα που είχε περάσει στο King’s Landing.

Μάλιστα, η περιγραφή του Τύριον στα βιβλία θέλει τα μαλλιά του να είναι πολύ πιο ανοιχτά σε χρώμα, σχεδόν λευκά, κάτι που μοιάζει περισσότερο με το χρώμα των Ταργκάρυεν παρά με το ξανθό των Λάνιστερ.

723px-tyrion_as_hand

Κάποιοι πάνε τη θεωρία ακόμα πιο μακριά, λέγοντας ότι ο Τύριον δεν είναι μόνο μισός Ταργκάρυεν, αλλά και η μετενσάρκωση του πολεμιστή Αζόρ Αχάι η επιστροφή του οποίου έχει καταγραφεί σε προφητεία.

Σύμφωνα με αυτή ο αρχαίος πολεμιστής θα αναγεννηθεί μέσα από φωτιά και αλάτι, μια δοκιμασία που έχει περάσει ο Τύριον στη μάχη του Blackwater.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι για την εκπλήρωση της συγκεκριμένης προφητείας είναι ο Τζον Σνόου και η Ντενέρις και λογικά θα πρέπει να φτάσουμε προς τις τελευταίες στιγμές της ιστορίας για να μάθουμε την αλήθεια.

Και αυτή η θεωρία για τον Τύριον είναι κάτι που θα μας κρατάει σε σκέψεις μέχρι να επιστρέψει το Game of Thrones το επόμενο καλοκαίρι ή αν κυκλοφορήσει το έκτο βιβλίο του George Martin λίγο νωρίτερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ