Μία τεράστια φήμη φέρνει τα πάνω-κάτω για την ταινία του Batman
News

Μία τεράστια φήμη φέρνει τα πάνω-κάτω για την ταινία του Batman

Λιγότερο από τρεις μήνες είναι το διάστημα που μας χωρίζει από την πρεμιέρα του νέου Batman και μία φήμη που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στο Hollywood, φέρνει τα πάνω-κάτω στα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για το πρότζεκτ.

Η ταινία του Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, θα φέρει τον Πιγκουίνο, την Catwoman και τον Riddler στο δρόμο του Batman που θα βρίσκεται στα πρώτα βήματα της «καριέρας» του ως σκοτεινός ιππότης.

Από εδώ και πέρα ακολουθούν spoilers οπότε καλύτερα να απομακρυνθείτε αν δεν θέλετε να σας χαλάσουμε την πιθανή έκπληξη.

Πάμε λοιπόν. Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί μία φήμη που θέλει τον Joker να κάνει την εμφάνιση του στην ταινία. Όχι όμως τον Joker του Γιοακίν Φίνιξ, αλλά τον Barry Keoghan (“Dunkirk,” “The Killing Of A Sacred Deer,” “Eternals“).

Θα έχουμε δηλαδή τρίτο Joker μέσα σε μία πενταετία, αν και σε αυτή την περίπτωση ίσως δικαιολογείται η διαφορετική κατεύθυνση, αφού έχει τονιστεί εδώ και καιρό ότι η νέα ταινία του Batman, δεν ανήκει στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, ενώ η προ διετίας ταινία του Joker χρονικά εξελίσσεται σε εντελώς διαφορετική εποχή.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter μάλιστα, αυτή την εποχή η Warner Bros έχει στα χέρια της δύο εκδοχές της ταινίας. Μία με τον Joker και μία χωρίς  (αν και το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τον χαρακτήρα) και σύντομα θα λάβει την απόφαση για το ποια θα είναι αυτή που θα δούμε τελικά στους κινηματογράφους.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Δύο χρόνια επιτήρησης των δρόμων του Gotham ως Batman, προκαλώντας φόβο στις καρδιές των εγκληματιών, έχουν οδηγήσει τον Μπρους Γουέιν βαθιά στις σκιές της πόλης Gotham.

Με λίγους ανθρώπους να εμπιστεύεται όπως ο Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και ο James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο βαθιά διεφθαρμένο δίκτυο αξιωματούχων και σημαντικών προσώπων της πόλης, ο Batman έχει καθιερωθεί ως η μοναδική μορφή εκδίκησης από τους συμπολίτες του. 

Όταν έναν δολοφόνος αρχίζει να στοχοποιεί την ελιτ της πόλης με σαδιστικές πρακτικές, μία σειρά από μυστηριώδη στοιχεία, στέλνουν τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, σε μία έρευνα στον υπόκοσμο που τον φέρνει αντιμέτωπο με μορφές όπως η Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), ο Oswald Cobblepot/ Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton/ The Riddler (Paul Dano). 

Ενώ στα στοιχεία αρχίζουν επιτέλους να τον οδηγούν κάπου και το μέγεθος του σχεδίου γίνεται εμφανές, ο Batman πρέπει δημιουργήσει νέες σχέσεις, να βρει τον ένοχο και να φέρει επιτέλους δικαιοσύνη για την kατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που διαλύουν το Gotham. 

Η νέα ταινία του Batman κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: