Με μία σοκαριστική αποκάλυψη επέστρεψαν τα X-Files
News

Με μία σοκαριστική αποκάλυψη επέστρεψαν τα X-Files

Αν είσαστε από αυτούς που παρακολουθούν τα X-Files από την πρώτη περίοδο της προβολής τους, τότε σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι η αποκάλυψη που είχαμε στο φινάλε της πρεμιέρας της 11ης σεζόν ήταν σοκαριστική.

Να προειδοποιήσουμε εσάς που δεν έχετε δει ακόμα το επεισόδιο ότι ακολουθούν spoiler και να συνεχίσουμε οι υπόλοιποι αμέσως μετά.

Στο πρώτο επεισόδιο της 11ης  σεζόν της σειράς, μαθαίνουμε αρχικά ότι όλα όσα είχαμε δει στο φινάλε του 2016, δεν ήταν παρά ένα όραμα της Σκάλι, που την βρίσκουμε σε κακή κατάσταση να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

To ξεπερνάμε αυτό αφού θα δούμε πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια της σεζόν και πάμε στη μεγάλη αποκάλυψη του φινάλε, που όπως δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Chris Carter ήταν στα σχεδιασμένη εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια!

Βλέπουμε λοιπόν τον Cigarette Smoking Man να εξομολογείται στον Σκίνερ ότι ο William είναι δικός του γιος και όχι του Μόλντερ. Η σκηνή συνοδεύεται με flashback από την 7η σεζόν όταν η Σκάλι μαζί με τον CSM είχαν βρεθεί μαζί σε ένα -ας το πούμε- road trip και η Σκάλι είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Ο Cigarette Smoking Man τονίζει ότι ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει το πρώτο παιδί με υπεράνθρωπες δυνάμεις (χρησιμοποιώντας εξωγήινο DNA) και αυτό το παιδί δεν είναι άλλο από τον William.

Μιλώντας στο EW ο Chris Carter ξεκαθάρισε ότι ο Cigarette Smoking Man άφησε έγκυο τη Σκάλι με τεχνητά μέσα και δεν είναι ο ίδιος φυσικός πατέρας του παιδιού.

Θυμίζουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια το θέμα του παιδιού ήταν πολύ ασαφές, αφού υπήρχαν αναφορές ότι είναι γιος του Μόλντερ και της Σκάλι αλλά ποτέ δεν είχε ξεκαθαρίσει το timeline.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: