Μία πρώτη γεύση από τη μυστηριώδη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Roxx |

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, που έρχεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι με τίτλο Tenet.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson και Kenneth Branagh και η μικρή περιγραφή της που κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες είναι η εξής: Μία επική ταινία δράσης που ξεκινάει και εξελίσσεται μέσα από τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.Τώρα, ο Κρίστοφερ Νόλαν μιλάει για πρώτη φορά για το πρότζεκτ στο EW, χωρίς πάντως να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

«Ξεκινάμε από την αφετηρία του φιλμ κατασκοπείας αλλά θα πάμε σε πολλά διαφορετικά μέρη. Περνάμε από πολλά και διαφορετικά είδη, ελπίζω με έναν εντυπωσιακό και φρέσκο τρόπο. Εγώ και η παραγωγός Emma Thomas, έχουμε στήσει πολλές μεγάλες παραγωγές, αλλά αυτή είναι σίγουρα η μεγαλύτερη όσον αφορά τις τοποθεσίες. Κάναμε γυρίσματα σε επτά χώρες, σε πολλά διαφορετικά μέρη, με ένα τεράστιο καστ και τεράστια σκηνικά. Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο φιλόδοξη ταινία που έχουμε γυρίσει».

Ο σκηνοθέτης λέει επίσης ότι ο Washington είναι το κεντρικο πρόσωπο της ταινίας. «Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός και με πολλά χαρίσματα. Είναι αθλητής έτσι είναι δύσκολο να προλάβουν οι υπόλοιποι τους ρυθμούς του».

Η κεντρική αλλά και η φωτογραφία που ακολουθεί, είναι οι πρώτες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ λογικά σύντομα θα δούμε και το πρώτο trailer.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ