Μια νέα γενιά τρεντόφλωρων καψούρηδων σατανιστών ετοιμάζει ο Μαζωνάκης!
News

Μια νέα γενιά τρεντόφλωρων καψούρηδων σατανιστών ετοιμάζει ο Μαζωνάκης!

Ας υποθέσουμε ότι τη δεκαετία του 60 και του 70, o Σατανάς είχε όντως σχέδιο και μέσα από ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια των Led Zeppelin, των Eagles, των Black Sabbath και πολλών άλλων, ήθελε να δημιουργήσει τον δικό του στρατό σατανιστών.

Τι στρατός θα ήταν αυτός;  Ένας στρατός μαυροντυμένων ροκάδων που άκουγαν αυτή τη μουσική εκείνη την εποχή. Το λες και επιτυχημένο σαν σχέδιο, άσχετο αν δεν συνέβη ποτέ. Κρίμα.

Ας υποθέσουμε πάλι ότι τώρα ο Σατανάς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Μαζωνάκη για τα… ύπουλα σχέδια του.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, στο βιντεάκι που κυκλοφορεί στο youtube, το νέο τραγούδι του «Μαζώ» (όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του) με τίτλο “Τέρμα”, περιέχει κρυφά μηνύματα.

Σε ένα σημείο αν το γυρίσεις ανάποδα λέει «αοιδοί του Σατανά».

Μπράβο. Και πες ότι τα περνάει τα μηνύματα. Ποιους θα μετατρέψει σε σατανιστές που θα εκτελέσουν το έργο του; Αυτούς που γεμίζουν τα μπουζούκια γεμάτοι καψούρα και καημό και διάθεση να χαλάσουν τα ωραία τους ευρώ σε δεκάδες πανέρια με λουλούδια;

Όχι όχι, δεν κρίνουμε κανέναν, αλλά τι θα κάνουν αυτοί μόλις μετατραπούν σε σατανιστές θα μας πετάξουν γαρύφαλλα;

Τέλος πάντων δείτε το… συγκλονιστικό βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=3VmrZ_dVc3A

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ