Μία λεπτομέρεια που αλλάζει εντελώς την επερχόμενη συνάντηση της Ντενέρις με τον Τζον Σνόου στο Game of Thrones
News

Μία λεπτομέρεια που αλλάζει εντελώς την επερχόμενη συνάντηση της Ντενέρις με τον Τζον Σνόου στο Game of Thrones

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το 2ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Στο επεισόδιο του Game of Thrones που προβλήθηκε την Κυριακή, ο Τύριον πείθει την Ντενέρις να καλέσει τον Τζον Σνόου στο Ντράγκονστουν για να ενωθούν ενάντια στον κοινό εχθρό που είναι δεν άλλος από τους Λάνιστερ.

Η Ντενέρις του λέει να στείλει μήνυμα με κοράκι για να έρθει στη συνάντηση, αλλά είναι σαφής στο κλείσιμο της τοποθέτησης της. Θα πρέπει να γονατίσει ο Τζον Σνόου μπροστά της και να την αποδεχθεί ως βασίλισσα.

Ο Σνόου παραλαμβάνει το μήνυμα και παρά τις αντιδράσεις των υπόλοιπων αρχόντων του Βορρά, αλλά και της Σάνσα που σε αυτή τη σεζόν μας τα κάνει τσουρέκια σε κάθε ευκαιρία, αποφασίζει να πάει στο Ντραγκονστόουν, αφού εκτός από τη Ντενέρις εκεί βρίσκεται και ένα… βουνό δρακόγυαλo όπως τον έχει ενημερώσει ο Σαμ από την Ακρόπολη.

Μία μικρή λεπτομέρεια σε αυτό το σημείο.

Ο Τύριον δεν γράφει πουθενά στο σημείωμα του προς τον Τζον Σνόου ότι θα πρέπει να γονατίσει μπροστά στην Ντενέρις και να την αποδεχθεί ως βασίλισσα.

Που το ξέρουμε αυτό θα ρωτήσετε. Το ξέρουμε γιατί το σημείωμα υπάρχει στο επίσημο site με παρασκήνια από τα γυρίσματα του Game of Thrones, makinggameofthrones.com.

Το έχουμε και εδώ σε περίπτωση που σας δυσκολεύει η εικόνα:

Queen Daenerys Targaryen, First of Her Name, invites you to Dragonstone. My Queen commands the combined forces of Dorne and The Reach, an Ironborn Fleet, legions of Unsullied, a Dorthraki Horde, and three dragons. The Seven Kingdoms will bleed as long as Cersei sits on the Iron Throne. Join us. Together we can end her tyranny. I appeal to you, one bastard to another — for all dwarves are bastards in their father’s eyes.

Όπως βλέπετε δεν υπάρχει πουθενά η αναφορά για δήλωση υποταγής από την πλευρά του Τζον Σνόου κάτι που λογικά θα δημιουργήσει ένα προβληματάκι.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση θα γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής όπως μας δείχνει το trailer που έχει κυκλοφορήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ