Μία από τις πιο τρομακτικές σκηνές του IT είναι καλά κρυμμένη
News

Μία από τις πιο τρομακτικές σκηνές του IT είναι καλά κρυμμένη

Το IT προβάλλεται επιτέλους και στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου. Αν δεν το έχετε δει ακόμα, ακολουθούν spoilers.

To ΙΤ διαφέρει από τις τυπικές ταινίες τρόμου, που κρύβουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον μεγάλο κακό τους. O Pennywise κάνει την εμφάνιση του από την πρώτη σκηνή της ταινίας και σε όλη τη διάρκεια της τρομοκρατεί τους πιτσιρικάδες. Δεν το κάνει όμως μόνο με την μορφή του κλόουν ή των άλλων ζοφερών προβολών.

Έχει «ποτίσει» την πόλη με την κακία του και αυτό γίνεται εμφανές σε πολλές μικρές σκηνές, όπως αυτή με τον φαρμακοποιό που φλερτάρει ξεδιάντροπα τη 13χρονη Μπέβερλι, αλλά και με το ζευγάρι που βρίσκεται στο αμάξι και προσπερνά την ώρα που ο Μπεν τις τρώει από τους νταήδες.

Άλλη μία σκηνή που είναι δύσκολο να την πιάσει το μάτι από την πρώτη φορά, είναι αυτή στη βιβλιοθήκη όπου ο Μπεν διαβάζει για την ιστορία του Ντέρι.

Εκεί η βιβλιοθηκάριοw, που νωρίτερα του έχει πει ότι θα ήταν καλύτερα γι αυτόν να παίζει έξω με τους φίλους του, στέκεται σε μία γωνία και κοιτάει προς το μέρος του όσο αυτός ανακαλύπτει τις μεγάλες καταστροφές που έχουν συμβεί στην πόλη.

Είναι μία μικρή, αλλά εξαιρετική προσθήκη στη δημιουργία ατμόσφαιρας από τον σκηνοθέτη Άντι Μουσιέτι, που πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο για τη δουλειά που έκανε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ