Μία από τις πιο συγκλονιστικές ατάκες του Endgame δεν ήταν καν στο σενάριο!
News

Μία από τις πιο συγκλονιστικές ατάκες του Endgame δεν ήταν καν στο σενάριο!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To Endgame των Avengers σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του και αναμένεται μέσα στο επόμενο τριήμερο να ξεπεράσει τα δύο δισεκατομμύρια εισπράξεων παγκοσμίως.

Είναι από αυτά τα σπάνια κινηματογραφικά event που μπαίνουν βαθιά στην ποπ κουλτούρα και δημιουργούν ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία.

Όπως μία που περιλαμβάνει τον Iron Man, αλλά αν δεν έχετε δει την ταινία καλύτερα να φύγετε αμέsως αφού ακολουθούν spoilers!

Λίγο μετά την αρχή του Endgame μεταφερόμαστε πέντε χρόνια στο μέλλον με τον Tony Stark να έχει δημιουργήσει πλέον οικογένεια και να έχει μία μικρή κόρη. Σε μία από τις τρυφερές στιγμές που μοιράζονται, τη βάζει για ύπνο και της λέει “I love you tons,” με τη μικρή να του απαντάει “I love you 3000.”

Αυτή η ατάκα της κόρης του, αποκτά άλλη βαρύτητα μετά τον ηρωικό θάνατο του Iron Man και ήδη έχει σαρώσει το internet αφού το κοινό τη χρησιμοποιεί για να αναφερθεί στην ταινία και να ευχαριστήσει τον Robert Downey Jr. για την προσφορά του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Σύμφωνα λοιπόν με τους σεναριογράφους της ταινίας, αυτή η απάντηση της μικρής δεν ήταν στο αρχικό σενάριο. Είναι μία ατάκα που λέει ο ηθοποιός στην πραγματική ζωή με τα τρία παιδιά του και την έδωσε στους σεναριογράφους που φυσικά λάτρεψαν την ιδέα.

H αρχική ατάκα στο σενάριο ήταν «I love you tons. I love you tons», επαναλάμβανε δηλαδή η μικρή δύο φορές αυτό που της έλεγε ο Iron Man.

To Endgame μπαίνει στο δεύτερο δεκαήμερο προβολής του και όπως μας έχουν προειδοποιήσει οι δημιουργοί από τη Δευτέρα τα spoiler επιτρέπονται κανονικότατα, αφού στο trailer του Spider Man θα υπάρχουν αναφορές στην ταινία των Avengers.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ