Μεθυσμένος δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από τον Mustaine
News

Μεθυσμένος δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από τον Mustaine

Δεν κάναμε αλκοτέστ στον δημοσιογράφο των Detroit times αλλά δεν εξηγείται αλλιώς η ερώτηση που έκανε στον Dave Mustaine.

«Γιατί πιστεύεις ότι οι κριτικοί έθαψαν το Super Collider, ενώ ο κόσμος έδειξε ότι το λατρεύει».

Πρώτα λοιπόν θα πρέπει να μας εξηγήσει ο δημοσιογράφος, από πού έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο κόσμος «λάτρεψε» το Super Collider. Γιατί δεν το λάτρεψε. Το αντίθετο μάλιστα. Τον άφησε παγερά αδιάφορο.

Και να μην είμαστε υπερβολικοί, κάπου στον κόσμο θα υπάρχουν διασκορπισμένοι 4-5 άνθρωποι που θα το γούσταραν, οπότε εντάξει καλύψαμε όλα τα γούστα.

Από εκεί και πέρα ο Mustaine απάντησε στο δημοσιογράφο λέγοντας του ότι οι κριτικοί ακολουθούν πολλές φορές την ψυχολογία του όχλου.

«Έχουν να ακούσουν μια στοίβα από δίσκους και δεν έχουν χρόνο να «ζήσουν» με αυτούς όπως κάναμε όταν ήμασταν νέοι. Θα ακούσουν το άλμπουμ μια φορά, αν κάτι τους κάνει κλικ θα γράψουν κάτι καλό, αν όχι θα γράψουν κάτι άλλο. Επίσης γίνεται και κάτι άλλο. Αν κάποιος πει κάτι καλό υπάρχουν πολλοί που ανεβαίνουν στο «βαγόνι» μαζί του. Οι δημοσιογράφοι στις μέρες μας επηρεάζονται από την ψυχολογία του όχλου».

Ο Mustaine κατέληξε λέγοντας ότι υπάρχουν αρκετοί που θα πουν κακά λόγια για τον δίσκο, επειδή δεν συμπαθούν τον ίδιο, αν και όπως τονίζει ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα στην αυτοβιογραφία του.

Ο μεθυσμένος δημοσιογράφος ήπιες μία ακόμη γουλιά από το κρασί του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ