Μετάνιωσε o Μαρκ Χάμιλ για την κριτική στο Last Jedi
News

Μετάνιωσε o Μαρκ Χάμιλ για την κριτική στο Last Jedi

Ένας απρόσμενος σύμμαχος όσων κριτικάρουν το Last Jedi και τον Ράιαν Τζόνσον ήταν εδώ και καιρό ο Μάρκ Χάμιλ. Ο ηθοποιός σε πολλές από τις συνεντεύξεις του για την προώθηση της ταινίας εξέφρασε τη διαφωνία του για τον δρόμο που πήρε τελικά ο Luke Skywalker, τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα ότι «αυτός δεν είναι ο δικός μου Luke Skywalker».

Τώρα λοιπόν ο Χάμιλ επηρεασμένος από το πνεύμα των ημερών (ή από τις πιέσεις της Disney, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ), δήλωσε μέσω twitter μετανιωμένος για την κριτική που άσκησε, λέγοντας ότι η ταινία είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών!

«Μετανιώνω που εξέφρασα δημόσια τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες μου.  Οι καλλιτεχνικές διαφορές είναι ένα κοινό στοιχείο σε κάθε πρότζεκτ μόνο που συνήθως παραμένουν ιδιωτικές. Το μόνο που ήθελα ήταν μία καλή ταινία και τελικά πήρα κάτι περισσότερο από αυτό, αφού ο Ράιαν Τζόνσον έφτιαξε μία από τις καλύτερες όλων των εποχών». 

Το Last Jedi συνεχίζει τη σαρωτική του πορεία στις αίθουσες, με 800 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι τώρα, χωρίς όμως να πλησιάζει τις επιδόσεις του Force Awakens προ διετίας, που στο ίδιο διάστημα είχε ήδη ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: