Wandavision: Η μεταμόρφωση στο φινάλε που θα καθορίσει το σύμπαν της Marvel
News

Wandavision: Η μεταμόρφωση στο φινάλε που θα καθορίσει το σύμπαν της Marvel

To φινάλε του Wandavision που προβλήθηκε την Παρασκευή στο Disney Plus είχε το δύσκολο έργο να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της προβολής των επεισοδίων στις 45 ημέρες που πέρασαν.

Θα εμφανιζόταν ο Mephisto; Μήπως τελικά ο  μεγάλος κακός ήταν ο Nightmare; Θα υπήρχε σύνδεση του Evan Peters με το παρελθόν του ως Quicksilver στις ταινίες της Fox; Προσοχή ακολουθούν spoilers. 

Τελικά τίποτα από αυτά δεν έγινε και η πλοκή εστίασε στη μάχη της Wanda με την Agatha Harkness και των δύο Vision. Κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά το κόνσεπτ και χωρίς τον ενθουσιασμό που προκαλούσαν οι διάφορες φήμες και οι θεωρίες, η ιστορία ήταν από την αρχή της δεμένη γύρω από τον θρήνο της Wanda για την απώλεια όλων όσων αγαπούσε. Και έτσι φτάσαμε και στο τέλος με τη Wanda Maximoff να «αγκαλιάζει» τη δύναμη και να μετατρέπεται ίσως στον πιο δυνατό χαρακτήρα του MCU. Τη Scarlet Witch.

Όπως της λέει η Agatha Harkness κατά τη διάρκεια της μάχης, υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο των καταραμένων (darkhold) αφιερωμένο στη Scarlet Witch που οι δυνάμεις της ξεπερνούν αυτές του Sorcerer Supreme, που δεν είναι άλλος από τον Doctor Strange.

Η μεταμόρφωση της Wanda ολοκληρώνεται και τη βλέπουμε να αποχαιρετά τα παιδιά της (που δημιουργήθηκαν μέσα στο ξόρκι του Westview) αλλά και την εκδοχή του Vision που πήρε σάρκα και… καλώδια από τη θλίψη της Wanda.

Με έναν τόσο δυνατό χαρακτήρα πλέον να κάνει βόλτες στο MCU τα πράγματα γίνονται πολύ περίπλοκα και το επόμενο βήμα αυτή της ιστορίας θα έρθει με το Multiverse of Madness του Doctor Strange που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2022.

https://youtu.be/0KNQx5AZ7fM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ