Οι Metallica ντύθηκαν αρκούδες και τρόλαραν το Glastonbury με ένα εξαιρετικό βίντεο
News

Οι Metallica ντύθηκαν αρκούδες και τρόλαραν το Glastonbury με ένα εξαιρετικό βίντεο

Την εμφάνιση τους στο Glastonbury την είδαμε σε live streaming, την έχουμε πλέον και ολόκληρη και μπορείτε να τη δείτε ξανά και ξανά εδώ.

Αυτό που δεν είδαμε όμως στην μετάδοση, ήταν το βίντεο με το οποίο οι Metallica έκαναν την εμφάνιση τους στην Pyramid Stage.

Ξεκινάει ως συνήθως με σκηνές από το «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» και ένα Rest in Peace στον Ιλάι Γουάλας που είναι το κεντρικό πρόσωπο και έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Το βίντεο διακόπτεται όμως και αρχίζουν να παίζουν σκηνές από ένα παραδοσιακό κυνήγι Άγγλων ευγενών.

Τα πράγματα όμως παίρνουν διαφορετική τροπή, όταν τα ζώα κάνουν την αντεπίθεση τους στους κυνηγούς ενώ στο τέλος εμφανίζονται αρκούδες με όπλα και τους αποτελειώνουν.

Οι αρκούδες φυσικά είναι οι Metallica (ή Glastallica όπως τους αποκαλεί το βίντεο) που σχολίασαν με αυτό τον τρόπο τους επικριτές της εμφάνισης τους στο φεστιβάλ, που έλεγαν ότι δεν μπορούν να παίξουν επειδή ο James Hetfield είναι ο αφηγητής σε ντοκιμαντέρ για το κυνήγι της αρκούδας.

Το βίντεο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι των Metallica στο youtube.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/L3BSjV0IkWU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ