«Οι Metallica είχαν σκοπό να απολύσουν τον Lars Ulrich»
News

«Οι Metallica είχαν σκοπό να απολύσουν τον Lars Ulrich»

Αρκετή κουβέντα έχει ξεσηκώσει τις τελευταίες ημέρες η αυτοβιογραφία του Scott Ian, με τίτλο I’m The Man: The Story Of That Guy From Anthrax. Σε αυτή υπάρχει αναφορά και στην περίφημη θεωρία ότι οι Metallica είχαν σκοπό να διώξουν τον Lars Ulrich, όταν ολοκληρωνόταν το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του Master of Puppets.

Όλα αυτά πριν το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Cliff Burton. H φημολογία είχε ξεκινήσει το 2009 μετά από δηλώσεις του Dave Mustaine στο Rolling Stone, που είχε αναφέρει ως πηγή της πληροφόρησης του τον Scott Ian.

O κιθαρίστας των Anthrax μιλάει για το θέμα στην αυτοβιογραφία του και κλήθηκε να το σχολιάσει σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικός σταθμό.

«Δεν είχα σκοπό να αποκαλύψω κάποιο μυστικό, το βιβλίο μου δεν έχει τέτοιες προθέσεις. Αλλά ναι, ισχύει ότι είχαν ετοιμάσει ένα πλάνο και θα άλλαζαν ντράμερ. Είχαμε μείνει όλοι έκπληκτοι, αφού δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε, αλλά έλεγαν “ναι, μόλις τελειώσει η περιοδεία θα βρούμε νέο ντράμερ”. Προφανώς και τα πράγματα άλλαξαν και η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά. Χαίρομαι που οι φίλοι μου βρήκαν την άκρη και φυσικά ήταν μεγάλη τραγωδία αυτό που συνέβη με τον Cliff».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ