Οι Metallica γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια με δύο σπέσιαλ συναυλίες
News

Οι Metallica γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια με δύο σπέσιαλ συναυλίες

To 2021 είναι η χρονιά που οι Metallica συμπληρώνουν 40 χρόνια ζωής και αποφάσισαν να το γιορτάσουν μαζί με τους φανατικούς οπαδούς τους. Το συγκρότημα θα δώσει δύο συναυλίες στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο και μάλιστα θα παίξει δύο διαφορετικά σετ.

Όπως είναι λογικό η ζήτηση των εισιτηρίων αναμένεται να είναι τεράστια, έτσι δικαίωμα για να κάνουν αίτημα αγοράς θα έχουμε μόνο τα μέλη του επίσημο φαν κλαμπ του συγκροτήματος και οι τυχεροί θα βγουν μέσα από κλήρωση. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στις 21 Ιουλίου. Το εισιτήριο για τη μία βραδιά κοστίζει 165 δολάρια για τη μία βραδιά και 290 για τις δύο.

Το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις στην πόλη που θα αφορούν τους Metallica, ενώ το συγκρότημα τονίζει ότι ανάλογα με τους περιορισμούς του covid μπορεί να προσαρμοστούν πολλές από τις λεπτομέρειες. Πάντως τονίζουν ότι όσοι θέλουν να βρεθούν στις συναυλίες το καλύτερο που θα έχουν να κάνουν είναι να εμβολιαστούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: