Οι Metallica εκπλήρωσαν ένα μεγάλο απωθημένο των οπαδών στην πρώτη συναυλία για τα 40 χρόνια!
News

Οι Metallica εκπλήρωσαν ένα μεγάλο απωθημένο των οπαδών στην πρώτη συναυλία για τα 40 χρόνια!

H πρώτη μεγάλη συναυλία των Metallica για τον εορτασμό των 40 χρόνων του συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε στο Chase Center και μπορεί να μην είχε καλεσμένους, αλλά είχε ένα πολύ πρωτότυπο setlist στη δομή του αλλά και μία τεράστια έκπληξη.

Η μπάντα έπαιξε για πρώτη φορά ζωντανά το Fixxxer το κομμάτι που κλείνει το Reload και αποτελούσε μεγάλο απωθημένο των φανατικών οπαδών από την εποχή που κυκλοφόρησε και αν δεν το ακούγαμε ζωντανά σε μία τέτοια περίσταση δεν θα το ακούγαμε ποτέ!

Να τονίσουμε ότι η μπάντα άνοιξε το set της με το πρώτο τραγούδι από το πρώτο άλμπουμ (Hit the Lights) και έριξε την αυλαία με το τελευταίο τραγούδι από το πιο πρόσφατο άλμπουμ (Spit Out The Bone). Το άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι έπαιξαν τραγούδια από όλες τις δουλειές τους και μάλιστα με χρονολογική σειρά από το Kill Em All μέχρι και το Hardwired… to self-destruct.

Η εμφάνιση τους μεταδόθηκε σε live streaming μέσα από το Prime Video της Amazon και θα είναι διαθέσιμη για προβολή από την επόμενη εβδομάδα και για λίγες μέρες, ενώ το βράδυ της Κυριακής θα παίξουν ξανά στο Σαν Φρανσίσκο και περιμένουμε και τότε εκπλήξεις!

Λογικά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε κανονικό βίντεο από το τραγούδι, αλλά μέχρι τότε δείτε το ερασιτεχνικό μέσα από το γήπεδο.

https://www.youtube.com/watch?v=kppBaitN8A0

Υπάρχει και αυτό που είναι γραμμένο από το Live Streaming αλλά λογικά θα κατέβει σύντομα. 

https://youtu.be/GLQRgITvXAg

https://www.youtube.com/watch?v=5H4oEK2vv0M

Αυτό ήταν το setlist της 17ης Δεκεμβρίου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: